Τζάκρη:-«Το-μεγαλύτερο-μπούλινγκ-το-υφίσταται-ο-κ.-Κασσελάκης»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: «Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το υφίσταται ο κ. Κασσελάκης»

Τζάκρη: «Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το υφίσταται ο κ. Κασσελάκης»

πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη

Για τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ, τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου, την υποψηφιότητα Κασσελάκη και τις καταγγελίες για μπούλινγκ μίλησε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «νομίζω το είπε κι ο ίδιος ξεκάθαρα ότι είναι παρών και με την ανάρτηση που έκανε τις προάλλες στα social media, αλλά και με τη χθεσινή του διαρροή».

Αναφορικά με το πότε θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του επίσημα η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε: «Βεβαίως, είναι θέμα ημερών».

Για τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού και τα κριτήρια που θα τεθούν στους υποψηφίους, όπως η δήλωση πόθεν έσχες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «πιστεύω ότι ο κόσμος που μας παρακολουθεί όταν ο κόσμος βλέπει έναν χαρτοκλέφτη να πειράζει την τράπουλα, πιστεύετε το επευφημεί; Και το κάνουν μάλιστα δημόσια θέα».

«Το ποινικό μητρώο που πρότεινα εγώ είναι πολιτειακή υποχρέωση, είναι υποχρέωση που κατατίθεται ακόμη και όταν κάποιος είναι βουλευτής», εξήγησε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Για τις καταγγελίες για μπούλινγκ που έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Αυτό που κράτησα στο μυαλό μου από τις δηλώσεις που έκανε χθες ο πρόεδρος ο Κασσελάκης ήταν ότι όποιος θεωρεί ότι πραγματικά υφίσταται μπούλινγκ, μπορεί να πάει στον εισαγγελέα. Δεν είδα κανέναν να πηγαίνει».

Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά του Γιάννη Ραγκούση. «Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για μπούλινγκ με ξεπερνά. Με ξεπερνά, ξέρει αυτός. Ξέρει πολύ καλά. Από κει και πέρα, εγώ αυτόν που βλέπω να υφίσταται μπούλινγκ στην παρούσα φάση είναι ο κ. Κασσελάκης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο μπούλινγκ από το να σου λένε ”φύγε” ενώ έχεις εκλεγεί», τόνισε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Και συνέχισε: «Από πότε όμως η πολιτική παρότρυνση ενός εκλεγμένου αρχηγού σε μία εκλεγμένη βουλευτή είναι μπούλινγκ; Έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων. Ξέρουμε τι σημαίνει μπούλινγκ; Εγώ το ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί το έχω νιώσει στο πετσί μου. Μπούλινγκ σημαίνει εκφοβισμός».

«Αυτοί οι άνθρωποι που τώρα βρήκαν την μομφή και το μόνο που τους νοιάζει είναι να γκρεμίζουν. Το να γκρεμίζω είναι εύκολο το να χτίζω είναι δύσκολο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να φύγει ο Κασσελάκης. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα εκλεγεί», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Χρήστο Σπίρτζη και υπογράμμισε ότι «όσο υπάρχουν άτομα σαν τον κύριο Σπίρτζη που λένε όλα αυτά που λένε, τόσο θα διογκώνεται η άποψη της κοινής γνώμης που θα τάσσεται κατά της μομφής και των διαδικασιών που έχουν προκύψει».

Related posts

Κασσελάκης: «Επιστρατεύει» τη Φάρλι για να ασκήσει κριτική στον Μητσοτάκη – «Έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους»

timesadmin

Τι έχει να πει ο Παντελής Καψής με τον Πάνο Λουκάκο; ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

James Rollner

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Σημίτης: «Το κόμμα θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο για την ελληνική εξέλιξη»

timesadmin

Στέφανος Κασσελάκης: Σκουπίζει τα χέρια του μετά από χειραψία με «τα καθαρά χέρια του μόχθου» και μετά βρίζει το Πρώτο Θέμα, ως συνήθως

timesadmin

Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι

wp-needuser

Νέα Αριστερά κατά Κασσελάκη: Έχει μετατρέψει ένα κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας το ίνδαλμά του, τον Ντόναλντ Τραμπ

wp-needuser