audi:-Γιατί-ο-νέος-διευθυντής-εργοστασίου-έχει-δύσκολο-έργο
AYTOKINHTO

Audi: Γιατί ο νέος διευθυντής εργοστασίου έχει δύσκολο έργο

Η Audi ανακοίνωσε ότι ο Thomas Bogus θα είναι ο νέος διευθυντής στο “απειλούμενο” εργοστάσιο των Βρυξελλών, διαδεχόμενος τον Volker Germann. Ο Bogus είναι επί του παρόντος project manager, υπεύθυνος για την παραγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Audi στα εργοστάσια της Ευρώπης και της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Q8 E-Tron που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο των Βρυξελλών.

Ο Bogus θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 16 Σεπτεμβρίου, ανέφερε η Audi σε ανακοίνωσή της. Ταυτόχρονα, ο Germann θα αναλάβει νέα καθήκοντα στον όμιλο, πρόσθεσε η αυτοκινητοβιομηχανία.

Το Volkswagen Group, όμιλος στον οποίο ανήκει η Audi, ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το εργοστάσιο των Βρυξελλών, λόγω της χαμηλής ζήτησης για το Q8 E-Tron, το μοναδικό προσώρας μοντέλο που παράγεται στη συγκεκριμένη μονάδα. Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε στις 3 Σεπτεμβρίου ότι δεν έχει ακόμη καταλήξει σε μια κερδοφόρα επιλογή εναλλακτικού οχήματος που θα παράγεται στο εργοστάσιο, το οποίο απασχολεί περίπου 3.000 άτομα.

Ο Bogus ξεκίνησε την καριέρα του στην Audi το 2002 και έχει αναλάβει αρκετές διευθυντικές θέσεις που σχετίζονται με την παραγωγική διαδικασία.

Πηγή: topgeargreece.gr

Related posts

Ανασφάλιστο αυτοκίνητο: Πώς θα “γλιτώσεις” το νέο πρόστιμο;

protothema.gr

Οι αναγνώστες απάντησαν τι θέλουν να αλλάξει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin

Προσφορές έως και 1.500 ευρώ για Aprilia και Moto Guzzi

timesadmin

Ποιοτικό supermini υβριδικό είναι ετοιμοπαράδοτο και με νέο χρηματοδοτικό

protothema.gr

Τεράστιο κοίτασμα λιθίου δίπλα στην Ελλάδα-Mercedes και Stellantis κάνουν επένδυση

James Rollner

Επίσημο: Διακόπτεται η παραγωγή του Fiat 500e-πού οφείλεται η απόφαση

timesadmin