Το-νέο-υβριδικό-mg-zs-max-hybrid+-έρχεται-στην-Ελλάδα-πότε-θα-ανακοινωθούν-τιμές
AYTOKINHTO

Το νέο υβριδικό MG ZS Max Hybrid+ έρχεται στην Ελλάδα-πότε θα ανακοινωθούν τιμές

H MG αποκάλυψε το νέο ZS Max Hybrid+ στα μικρομεσαία SUV. Η πρεμιέρα του προγραμματίζεται στα πλαίσια της έκθεσης “AUTO ATHINA”, από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.

Top Gear TEAM

Την σειρά ZS της MG την είχαμε γνωρίσει πριν από περίπου ένα χρόνο όταν ανακοινώθηκε και εισαγωγή της φίρμας από τον όμιλο Συγγελίδη. Προσφάτως η εταιρεία αποκάλυψε τη νέα σειρά ZS που φέρει την διακριτική ονομασία Max Hybrid+ λόγω και της υβριδικής τεχνολογίας με την οποία εφοδιάζεται και είναι ίδια με αυτή που έχουμε γνωρίσει στο supermini MG3 Hybrid+.

Με αμάξωμα μήκους 4,43 μ. και πλάτους 1,82 μ. το νέο ZS Max παραμένει ένα compact SUV στη μικρομεσαία κατηγορία βασιζόμενο σε ένα πάτωμα με μεταξόνιο 2,61 μ. Προς το παρόν, η MG θα προσφέρει το νέο μοντέλο σε υβριδική έκδοση όμως αναμένεται να το δούμε και σε κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

MG ZS Max Hybrid+

Η σειρά MG ZS ήταν ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα SUV της ελληνικής αγοράς. Οι τιμοκατάλογοι για το νέο μοντέλο θα ανακοινωθούν εντός Σεπτεμβρίου με την εισαγωγική εταιρείας να αναφέρει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού: Excite, Exclusive και Luxury.

Η επιλογή των νέων ZS όπως και όλων των μοντέλων της MG συνοδεύεται από εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 χλμ.) και της ίδιας χρονικής διάρκειας τεχνικό έλεγχο και οδική βοήθεια δίχως χρέωση.

MG ZS Max Hybrid+

Στο εσωτερικό οι πρώτες εικόνες δείχνουν ένα cockpit με δύο οθόνες: η μία για τα όργανα 7 ιντσών και άλλη για το σύστημα πολυμέσων 12,3 ιντσών με την εταιρεία να αναφέρει πως το νέο μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει απομακρυσμένες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής iSmart για smartphone.

Στο τεχνολογικό υπόβαθρο περιλαμβάνεται το πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης MG Pilot και περιλαμβάνει εκτός των άλλων, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, προειδοποίηση για εμπόδια κατά την οπισθοπορεία και για την ύπαρξη εμποδίου στα σημεία που δεν καλύπτουν οι εξωτερικοί καθρέπτες, προειδοποίηση σύγκρουσης και υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης.

MG ZS Max Hybrid+

Το υβριδικό σύστημα του XS Max Hybrid+ περιλαμβάνει τον συνδυασμό ενός 4κύλινδρου βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με απόδοση 102 ίππους και ενός ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φθάνει τους 197 ίππους.

Μαζί και μια μπαταρία τύπου NCM με ενεργειακή χωρητικότητα 1,83 kWh. Τέλος, η εταιρεία αναφέρει πως η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα θα πραγματοποιείται σε 8,7” ενώ η μέση κατανάλωση θα ξεπερνά ελάχιστα τα 5 λίτρα/100 χλμ.

MG ZS MY24

Σε σχετική δήλωση ο Δημήτρης Καββούρης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Συγγελίδη, ανέφερε: “Το νέο MG ZS Max Hybrid+ προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία C-SUV. Οι εξωτερικές και εσωτερικές του διαστάσεις καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σημαντικής κατηγορίας C-SUV, ενώ διαθέτει υπερπλούσιο εξοπλισμό από την πρώτη κιόλας έκδοση και την υβριδική τεχνολογία που κάνουν την καθημερινή ζωή σημαντικά ευκολότερη.

Το νέο μοντέλο διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση με δυναμικό εμπρόσθιο μέρος, ενώ στο εσωτερικό κάθε ενδιαφερόμενος βρίσκει μια άνετη καμπίνα με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας και διασύνδεσης. Είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουμε το ολοκαίνουργιο νέο μοντέλο με τέτοιο τρόπο που θα διατηρήσουμε την ίδια απήχηση και προσβασιμότητα που έκαναν και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της MG τόσο επιτυχημένα στη χώρα μας”.

Related posts

Δείτε το απολαυστικό unboxing μιας Lotus Eletre (video)

timesadmin

Αγωγή στην Ferrari γιατί δεν διόρθωσε επικίνδυνο ελάττωμα

wp-needuser

Έναρξη παραγγελιών για το νέο Volkswagen ID.7-τιμές στην Ελλάδα

timesadmin

Τα 9 καλύτερα πρωτότυπα supercars της δεκαετίας 1990

protothema.gr

Jeep Wagoneer S: Βλέπουμε για πρώτη φορα το εσωτερικό του

timesadmin

Αλλάζει όνομα η Ferrari μετά από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό

wp-needuser