Εξώδικο-Γεροβασίλη-στον-Μωραΐτη-για-«δυσφημιστικές-αναρτήσεις»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικο Γεροβασίλη στον Μωραΐτη για «δυσφημιστικές αναρτήσεις»

Εξώδικο Γεροβασίλη στον Μωραΐτη για «δυσφημιστικές αναρτήσεις»

πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε εξώδικο στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, καλώντας τον να ανακαλέσει τις δυσφημιστικές σε βάρος της αναρτήσεις του, στην πλατφόρμα “Χ” (πρώην Twitter).

«Στις 22 και 23.08.2024, με επάλληλες αναρτήσεις σας, ηλεκτρονικά, δια του διαδικτύου και συγκεκριμένα στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης “Χ”, προβήκατε σε πλήθος ψευδών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρος μου, διαστρέφοντας την πραγματικότητα και προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου», επισημαίνει αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με το εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη, οι αναρτήσεις του Νίκου Μωραΐτη, επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως δήθεν ανάλγητη πολιτικό και κακόπιστα να συνδέσουν την παρουσία της κατά τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου στην εκλογική της περιφέρεια, «πότε με την κατά τη γνώμη σας απουσία μου στη μάχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να αναδείξει τις ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού και της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο πεδίο της πολιτικής προστασίας και της πυρόσβεσης κι άλλοτε με την μη -και πάλι κατά τη γνώμη σας- συμβολή μου στη διάσωση της “Αυγής”».

Η Όλγα Γεροβασίλη ζητεί την αποκατάσταση της «βαρύτατης ηθικής βλάβης» που υπέστη, διαφορετικά επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Δείτε εδώ το εξώδικο

Related posts

Γεωργιάδης: Η στάση Κασσελάκη υπέρ της θρησκείας είναι θετική

James Rollner

Ευρωεκλογές: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας

timesadmin

Μπλόκο από τον δήμαρχο Κηφισιάς σε οικοδομικές άδειες που αλλοιώνουν τον οικιστικό χαρακτήρα

timesadmin

Παύλος Γερουλάνος: «Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα συντεταγμένο, μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση

wp-needuser

Νοτοπούλου: Εμείς εργαστήκαμε πολύ στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά επισκιάζονταν τα πάντα από τον Κασσελάκη

wp-needuser

Απάντηση Μπακογιάννη στον Δούκα για την κατάσταση των κοινωνικών δομών του Δήμου Αθηναίων

wp-needuser