bloomberg:-Προβάδισμα-Χάρις-έναντι-του-Τραμπ-σε-τρεις-κρίσιμες-πολιτείες
ΚΟΣΜΟΣ

Bloomberg: Προβάδισμα Χάρις έναντι του Τραμπ σε τρεις κρίσιμες πολιτείες

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις προηγείται του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες σε τρεις κρίσιμες πολιτείες, σύμφωνα με έρευνες των New York Times και του Siena College, μεταδίδει το Bloomberg. 

Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε μεταξύ 1.973 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων από τις 5 Αυγούστου έως τις 9 Αυγούστου, δείχνει ότι ο Χάρις έχει 50% υποστήριξη μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων στο Ουισκόνσιν, την Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν. Ο Τραμπ είχε υποστήριξη 46% σε καθεμία από τις πολιτείες. 

Το περιθώριο σφάλματος ήταν συν ή πλην 2,5 ποσοστιαίες μονάδες για όλους τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους και συν ή πλην 2,6 ποσοστιαίες μονάδες για το εκλογικό σώμα.

Οι τελευταίες έρευνες δίνουν νέα ώθηση στη δυναμική που έχει αναπτύξει η προεδρική εκστρατεία των Δημοκρατικών, τη στιγμή που η Χάρις και ο υποψήφιος της για τη θέση του αντιπροέδρου, κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουαλζ, ολοκληρώνουν τις επισκέψεις τους σε πολιτείες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Στην ερώτηση πάντως ποιον θα εμπιστεύονταν για να κάνει καλύτερη δουλειά στην οικονομία, ο Τραμπ προηγείται της Χάρις με 52% έως 46% στο Ουισκόνσιν και την Πενσυλβάνια και κατά με 51% έως 45% στο Μίσιγκαν. 

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης ότι οι ψηφοφόροι προτιμούν τον Τραμπ στη διαχείριση του ζητήματος της μετανάστευσης, ένα κεντρικό θέμα στην προεδρική κούρσα, ενώ η Χάρις προηγείται στα δημοκρατικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των αμβλώσεων. 
 

Related posts

ΕΕ: Σύσταση για σχέδιο για τις κρίσιμες υποδομές με στόχο την προστασία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της εσωτερικής αγοράς

James Rollner

Βρετανία: Τουλάχιστον 25.000 μετανάστες έχουν διαπλεύσει τη Μάγχη φέτος

James Rollner

Η Τουρκία βάζει στο “ράφι” τους S-400 για να πάρει F-35 – Εξελίξεις μετά την “κρυφή” άσκηση με τις ΗΠΑ στην Αν. Μεσόγειο

protothema.gr

Γερμανία: Πολιτικοί ζητούν κυρώσεις της ΕΕ και του Βερολίνου σε βάρος του Ιράν

protothema.gr

Ισραήλ: Έπληξε 75 στρατιωτικούς στόχους της Χεζμπολάχ κατά τη διάρκεια της νύχτας

wp-needuser

Αρχή Προστασίας Δεδομένων προς κυβέρνηση Ολλανδίας: Μην χρησιμοποιείτε το Facebook

timesadmin