Μαρία-Κίτσου:-Δίνει-το-απόλυτο-spoiler-για-τη-«Μάγισσα-–-Φλεγόμενη-καρδιά»
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου: Δίνει το απόλυτο spoiler για τη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Media

Μαρία Κίτσου - Spoiler - Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά
Φωτογραφία: marika.kitsou.official/ Instagram

Η Μαρία Κίτσου ξεκινάει γυρίσματα για το πρίκουελ της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» με την ηθοποιό να δίνει ένα πρώτο spoiler για τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι, που υποδύεται.

Μαρία Κίτσου: Το spoiler για τον ρόλο της στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

«Με τον Λευτέρη συνεννοούμαστε με τα μάτια. Είναι σαν να γύρισα σε μια γνώριμη αγκαλιά ενός σκηνοθέτη, που λατρεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή, νιώθω ότι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου! Δεν ξέρω πως να κρύψω τη χαρά μου» είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο.

Όσο για το πώς δέχτηκε την πρόταση για τη σειρά, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Η πρόταση μου έγινε σε μια παράσταση της Μήδειας, που έγινε το καλοκαίρι. Μου σιγοψιθύρισαν, ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν πρίκουελ και ότι με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτό. Δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Μου είπαν ότι θα είναι ένας αντιήρωας».

Τέλος, η Μαρία Κίτσου μίλησε για τον ρόλο της Πανδώρας, που υποδύεται, δίνοντας ένα spoiler για τη σειρά: «Δηλώνω συγκλονισμένη από το υλικό, που έχω πάρει στα χέρια μου. Οι τηλεθεατές δεν θα έχουν δει ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θα το πιστεύουν. Το πρίκουελ ξεκινάει με την Πανδώρα και με ήρωες, που θα εισαχθούν στη σειρά. Θα δούμε, πώς ξεκίνησε η κατάρα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, θέλω να είναι έκπληξη και για τους τηλεθεατές αυτό που έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό, μυστήριο και ντόμπρο χαρακτήρα, που θέλει να πετύχει κάποιους σκοπούς με σκοτεινά μέσα».

Related posts

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ο stalker και η απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση

timesadmin

Οι νέες φωτογραφίες του Γιώργου Γεροντιδάκη με τη σύντροφό του Άσπα

timesadmin

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής – ΒΙΝΤΕΟ

protothema.gr

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ηγουμένη και αδερφή Αρσινόη επισκέπτονται το γυμναστήριο – Όσα θα δούμε απόψε

timesadmin

Κατερίνα Καινούργιου σε Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες και σε περιμένουμε πώς και πώς»

protothema.gr

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Κοιτώ τον ουρανό και επικοινωνώ με τον Παντελή

timesadmin