Βασιλειάδης-για-«πισίνα-Κασσελάκη»:-«Αν-υπάρχει-παρανομία-θα-φανεί-–-Δεν-είναι-το-μείζον-ζήτημα-της-πολιτικής-συγκυρίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλειάδης για «πισίνα Κασσελάκη»: «Αν υπάρχει παρανομία θα φανεί – Δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας»

Βασιλειάδης για «πισίνα Κασσελάκη»: «Αν υπάρχει παρανομία θα φανεί – Δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας»

πολιτική

Γιώργος Βασιλειάδης

Για την υπόθεση της πισίνας του εξοχικού του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες ρωτήθηκε ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Δεν είναι το μείζον ζήτημα της πολιτικής συγκυρίας το αν έχει ο Κασσελάκης πισίνα. Νομίζω πως δεν αξίζει στην πολιτική συγκυρία να ασχολούμαστε με ζητήματα που είναι δευτερεύοντα σε σχέση με την πραγματική επικαιρότητα ενόψει του σκανδάλου των υποκλοπών, του δευτέρου σκανδάλου της συγκάλυψης και του τρίτου σκανδάλου της συγκάλυψης της συγκάλυψης», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Θα ακούσω τις αιτιάσεις του (Κασσελάκη). Νομίζω, απάντησε μέσω των social media ότι προϋπήρχε αυτή η κατασκευή εκεί πέρα, επομένως δεν είναι κάτι καινούργιο… Αυτό θα φανεί. Εγώ αυτό ακούω (σ.σ. ανακαίνιση της υπάρχουσας δομής), θα φανεί (αν προϋπήρχε). Αν υπάρχει παρανομία, θα φανεί τις επόμενες ημέρες και, προφανώς, θα υπάρξουν κυρώσεις, όπως προβλέπει ο νόμος», συνέχισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ερωτηθείς αν το συγκεκριμένο ζήτημα προέκυψε από την υπερπροβολή του κ. Κασσελάκη, ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε: «Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπερεξέθεσε τον εαυτό του, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει κάνει την αυτοκριτική του. Ελπίζουμε όλοι πως αυτό θα σταματήσει να είναι το κυρίαρχο για εκείνον».

Related posts

Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός που ανέχεται τη μεγάλη Τουρκία, τη μεγάλη Αλβανία, τη μεγάλη ψευτο-Μακεδονία, δεν δικαιούται να ομιλεί για πατριωτισμό

timesadmin

Η ΝΔ καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

wp-needuser

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος και η γιατρός Νουρτζάν Σούλογλου υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

James Rollner

Κεχαγιά: Το ποσοστό μας στις ευρωεκλογές δεν μας αποθαρρύνει – Ζητάμε τις έδρες πίσω από την Νέα Αριστερά

timesadmin

Σωκράτης Φάμελλος: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα η επιστολή στην κυρία φον ντερ Λάιεν

timesadmin

Ευρωεκλογές: Η ΝΔ αποκλείεται να κινηθεί κάτω από 30%, λέει ο Φαναράς – Προβάδισμα για τη 2η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

protothema.gr