Ολυμπιακοί-Αγώνες-2024:-Τα-συγχαρητήρια-της-ΠτΔ-και-των-πολιτικών-αρχηγών-στον-Λευτέρη-Πετρούνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα συγχαρητήρια της ΠτΔ και των πολιτικών αρχηγών στον Λευτέρη Πετρούνια

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχάρησαν τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα X συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους και υπογραμμίζει ότι έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες!

«Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας!» αναφέρει η

Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι…

— President GR (@PresidencyGR) August 4, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Θρύλος! Σε ευχαριστούμε»

«Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. «Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!», αναφέρει.

Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε!
Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.
Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε 🇬🇷
Θρύλος! pic.twitter.com/0HE4YvtOqm

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 4, 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία!Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι, έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη!» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη! #Olympics pic.twitter.com/N4p2sYplPh

— Nikos Androulakis (@androulakisnick) August 4, 2024

Κουτσούμπας: «Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων»

«Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ’ ένα δύσκολο αγώνα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο μήνυμά του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

📍 Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του #ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια

🔴 Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ’…

— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) August 4, 2024

Νατσιός: «Θερμά συγχαρητήρια. Ο Πετρούνιας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»

«Μια ακόμη ελληνική διάκριση. Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που μας χάρισε ένα ακόμη μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον τελικό των κρίκων. Η συνέπεια και το ήθος του Έλληνα πρωταθλητή, αλλά και τα τρία μέχρι τώρα ολυμπιακά του μετάλλια, τον κατατάσσουν στους μεγάλους Έλληνες αθλητές. Ο Πετρούνιας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το αγωνιστικό του ήθος την φιλοπατρία και την προσήλωση στους στόχους του» αναφέρει σε ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Μια ακόμη ελληνική διάκριση.

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που μας χάρισε ένα ακόμη μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον τελικό των κρίκων.
Η συνέπεια και το ήθος του Έλληνα πρωταθλητή, αλλά και τα τρία μέχρι τώρα ολυμπιακά του μετάλλια, τον κατατάσσουν… pic.twitter.com/IuMdzj68Aq

— Δημήτριος Νατσιός (@dimitrisnatsios) August 4, 2024

Related posts

Κασσελάκης για Μπάιντεν: Πράξη πολιτικής γενναιότητας η απόφαση να αποσυρθεί

wp-needuser

Μητσοτάκης: Με ψηφιακό στίγμα η εβδομαδιαία ανασκόπηση – Τι αλλάζει σε Παιδεία, Υγεία, Εθνική Άμυνα

wp-needuser

Τσιάρας για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό: Η εικόνα μας σοκάρει και μας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία

wp-needuser

Live: Η ομιλία Μητσοτάκη για τα δύο χρόνια λειτουργίας του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης

protothema.gr

Παρασκευαΐδης: Διευκρινίσεις μετά την δήλωση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Κάνει λόγο για «διαστρέβλωση»

wp-needuser

Γιάννης Κεφαλογιάννης προς Τουρκία: Να το σκεφτεί δύο φορές πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin