Δημήτρης-Κόκοτας:-h-κατάσταση-είναι-ίδια,-ο-χρόνος-θα-δείξει,-είπε-η-Ματίνα-Παγώνη
LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: H κατάσταση είναι ίδια, ο χρόνος θα δείξει, είπε η Ματίνα Παγώνη

Για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στην εκπομπή «Summer’s Cool», το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου.

Η Ματίνα Παγώνη μοιράστηκε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του τραγουδιστή, εξηγώντας πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα παραμένουν σταθερά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην ΜΑΦ [Μονάδα Εντατικής Θεραπείας], οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει… Δεν μπορούμε, προς το παρόν, να πούμε κάτι παραπάνω».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2ym36laamo9)

Συγχρόνως, πρόσθεσε ότι είναι σταθερή η κατάστασή του και ότι ελπίζει στο μέλλον να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη: «Αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο ακόμα».

Τέλος, για το ενδιαφέρον του κόσμου, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε: «Τα τηλέφωνα συνεχίζονται, ρωτάνε, κτλ. Ήταν πολύ αγαπητός και συνεχίζει ο κόσμος να ενδιαφέρεται για να τον δει πάλι όρθιο να τραγουδάει».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι θα είναι οι επόμενοι επίτροποι στο πλευρό της Φον ντερ Λάιεν – Δείτε χάρτη με τα ονόματα ανά χώρα

«Η διπλωματία απέτρεψε την κρίση στο Αιγαίο», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ για την Κάσο, επιμένει ο Φιντάν για το τουρκολυβικό μνημόνιο

Έφτασαν τα 18 τα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα – 8.000 ζώα θανατώθηκαν ή θα θανατωθούν τις επόμενες μέρες

Related posts

Συγκινεί η Καινούργιου για την συνονόματη γιαγιά της – «Η πιο σημαντική Κατερίνα της ζωής μου»

timesadmin

Βασίλης Λέκκας: Το Τμήμα Ηθών, τα έφηβα παιδιά του και η συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι

timesadmin

ΣΚΑΪ: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Εύη Κουτσαυτάκη

timesadmin

Τάκης Καραγκούνιας: Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για τον Τριαντάφυλλο ήταν άστοχες, άσκοπες κι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου

timesadmin

Μικρούτσικος: «Έσπασε» μιλώντας για τη σύντροφό του – «Δούλευε καθαρίστρια για να με συντηρήσει»

timesadmin

Στέλλα Γιαμπουρά: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό»

timesadmin