Κινεζική-φίρμα-φέρνει-στην-Ελλάδα-premium-μικρό-suv
AYTOKINHTO

Κινεζική φίρμα φέρνει στην Ελλάδα premium μικρό SUV

Κινεζική φίρμα που αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά έδειξε την πρώτη εικόνα από ένα premium μικρό SUV που θα κυκλοφορήσει ως θερμικό και ως ηλεκτρικό.

Top Gear TEAM

Jaecoo J5 SUV

Η Chery που είναι μια από τις μεγαλύτερες φίρμες της κινεζικής αγοράς αυτοκινήτων έχει ξεκινήσει την επέκτασή της παγκοσμίως με τις Omoda και Jaecoo που εμφανίζονται όλο και σε περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αναμένονται σύντομα και στην Ελλάδα από μεγάλο όμιλο που δραστηριοποιείται στο χώρο. 

Jaecoo J5 SUV

Η Jaecoo πρόσφατα αποκάλυψε ένα teaser για το νέο της μοντέλο, με αφορμή το ότι βρήκε το όνομα με το οποίο θα κάνει καριέρα. Είναι το Jaecoo J5 και είναι ένα μικρό premium SUV το οποίο ουσιαστικά θα τεθεί απέναντι στο BYD Dolphin και το MG4. 

Παρόλα αυτά φαίνεται πως θα έχει κάπως μεγαλύτερο και  ψηλότερο αμάξωμα και σαφώς περισσότερα premium χαρακτηριστικά. Εξάλλου η Jaecoo είναι το πιο premium σκέλος των δραστηριοτήτων της Chery στην παγκόσμια αγορά, σε σχέση με την Omoda που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.  

Το Jaecoo J5 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας και συνδεσιμότητας. Διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση εκτροπής από την λωρίδα και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Επιπλέον, το σύστημα ψυχαγωγίας του Jaecoo J5 ενσωματώνει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, σύστημα πλοήγησης και δυνατότητα σύνδεσης με κινητές συσκευές μέσω Bluetooth και Apple CarPlay.

Η σειρά J5 διαθέτει επίσης αποδοτικούς κινητήρες που εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, προσφέροντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις. Με τις πολλαπλές επιλογές προσαρμογής, κάθε οδηγός μπορεί να βρει την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.  

Αυτό σημαίνει πως το Jaecoo J5 που αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως το 2025, θα είναι στην βάση της γκάμας των αυτοκινήτων της Jaecoo, η οποία βγάζει ακόμη το J6, το J7 και το μεγάλο SUV, J8 και θα προσφέρεται τόσο με θερμικούς κινητήρες, όσο και ως ηλεκτρικό μπαταρίας. 

Related posts

10 ενδιαφέροντα στοιχεία για τα Rivian R2, R3 και R3X

timesadmin

Άνοιξε και δεύτερη κάθετη μονάδα BYD στον Κηφισό

protothema.gr

Η ιστορία ενός υπέροχου υφάσματος της Porsche που παραμένει διαχρονικό

James Rollner

Το νέο Toyota GR Yaris θα είναι ακόμα πιο δυνατό-τι αλλάζει

timesadmin

Οι νέες ηλεκτρικές Mercedes θα έχουν μπαταρίες solid state

protothema.gr

Ποια χώρα αρνείται άδεια χρήσης για το Tesla Cybertruck

James Rollner