Πέτρος-Παππάς:-Καλό-είναι-ο-αρχηγός-να-κάνει-ένα-reality-check-–-Έχω-ακούσει-για-στελέχη-που-δεν-έχουν-πληρώσει-συνδρομή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς: Καλό είναι ο αρχηγός να κάνει ένα reality check – Έχω ακούσει για στελέχη που δεν έχουν πληρώσει συνδρομή

πολιτική

Πέτρος Παππάς

«Καλό είναι ο αρχηγός να κάνει πάντα ένα reality check», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, σχετικά με την πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να κλείσει ραντεβού με πολίτες.

Ο Πέτρος Παππάς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι τα στελέχη παρουσιάζουν ενίοτε στους αρχηγούς εικόνα διαστρεβλωμένη και για δικά τους συμφέροντα. «Έχουμε δει αρχηγούς να είναι σε μια φούσκα» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Είναι πιο πραγματική εικόνα από τη συζήτηση για μια θολή Κεντροαριστερά, που δεν ξέρεις από πού αρχίζει και πού τελειώνει», πρόσθεσε.

«Για τον κόσμο δεν σημαίνει τίποτα η Δεξιά ή η Αριστερά», ανέφερε ακόμη ο κ. Παππάς διαμηνύοντας σε άλλο σημείο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τίποτα. «Όλα στο “φως”», ανέφερε.

«Να σταματήσουμε να συζητάμε μια διαχειριστική υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αφορά στην πραγματικότητα τον πολύ κόσμο. Όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν μαύρα ταμεία. Η συζήτηση φθείρει», είπε επίσης.

Τέλος είπε σχετικά με όσα ακούστηκαν «για στελέχη που δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους», «έχω ακούσει και εγώ ιστορίες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί δεν είμαι στην Οικονομική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Related posts

Λευκωσία: Ελπίζουμε να αλλάξει θέση ο Τατάρ και να προσέλθει σε τριμερή συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ

protothema.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Προτείνει Ελεύθερο ντιμπέιτ με διάλογο μεταξύ των υποψηφίων ενόψει των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

timesadmin

Κασσελάκης: Προτείνει το όνομα «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς» – Οι καταστατικές αλλαγές και η Κ.Ε. που θα κρίνει την επόμενη μέρα

protothema.gr

ΝΔ: Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές – «Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα»

James Rollner

Γεωργιάδης: Εύχομαι για το καλό του τόπου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την Attica Bank – «Πυρά» στον Κασσελάκη

protothema.gr

Μητσοτάκης για το ΤΕΚΑ: Στόχος μας ο νέος ασφαλιστικός οργανισμός να εγγυάται μεγάλες αποδόσεις

timesadmin