Επίσημη-ανακοίνωση-toyota-για-yaris-cross-και-corolla
AYTOKINHTO

Επίσημη ανακοίνωση Toyota για Yaris Cross και Corolla

Η Toyota προχώρησε σε νέα ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε πριν από ένα μήνα με τα Toyota Yaris Cross και Toyota Corolla.

Top Gear TEAM

Toyota Yaris Cross

Η Toyota ολοκλήρωσε σειρά ερευνών και ελέγχων προκειμένου να διασφαλίσει πως το πρόβλημα που προέκυψε στην παραγωγή των Toyota Yaris Cross και Toyota Corolla μεταξύ άλλων μοντέλων της, δεν θα αφορά περισσότερα αυτοκίνητα από εκείνα στα οποία είχε ανιχνευθεί αρχικά. 

Το ζήτημα που προέκυψε στις αρχές του προηγούμενου μήνα είχε να κάνει με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου της Ιαπωνίας για την παραγωγή αυτοκινήτων και αφορούσε εκτός της Toyota, και τις Mazda, Honda αλλά και την Suzuki. 

Toyota Γενική φωτογραφία

Τώρα ο ιαπωνικός κολοσσός εξέδωσε νέα ανακοίνωση που αναφέρει πως δεν επηρεάζονται άλλα αυτοκίνητα. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

“Η Toyota Motor Corporation ανακοίνωσε στην ενδιάμεση έκθεσή της στις 3 Ιουνίου σχετικά με τις εφαρμογές πιστοποίησης μοντέλων ότι επτά μοντέλα δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας μεθόδους που διέφεραν από τα κυβερνητικά πρότυπα σε έξι περιπτώσεις. Η Toyota ολοκλήρωσε τώρα την έρευνά της για τη διαδικασία πιστοποίησης για όλα τα εγχώρια μοντέλα τα τελευταία 10 χρόνια. Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν εντοπιστεί νέες περιπτώσεις. Σήμερα, το αναφέρουμε στο Υπουργείο γης, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού (MLIT). Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή συγνώμη μας στους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους για οποιαδήποτε ανησυχία ή ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του MLIT.”

Related posts

Πρώτες εικόνες για τα νέα εσωτερικά των Skoda Kodiaq και Superb

timesadmin

Γιατί αυξάνονται τόσο πολύ οι πωλήσεις των plug-in υβριδικών αυτοκινήτων

James Rollner

Αυτοκίνητα που αλλάζουν με το λογισμικό: Τι λέει ο COO της Sony Honda

protothema.gr

Γιατί ανεβάζει θερμοκρασία ο κινητήρας: Αυτοί είναι οι πιθανοί λόγοι

James Rollner

Renault Rafale 4X4 300 hp γιατί η Alpine έβαλε το χέρι της (εικονές, video)

timesadmin

Γιατί η Volvo θα σταματήσει να δημοσιοποιεί στοιχεία κερδοφορίας για τα ηλεκτρικά της

James Rollner