Σασμός:-Η-Καλλιόπη-αποφασίζει-να-πάρει-την-κατάσταση-στα-χέρια-της-και-να-αντιμετωπίσει-τον-Ρούσσο-στα-ίσα
LIFESTYLE

Σασμός: Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει τον Ρούσσο στα ίσα

Δυνατές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός», απόψε Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 21:00, στον Alpha. Η αποκάλυψη του Μαθιού πως είναι δολοφόνος του Στεφανή, συγκλονίζει τον Ρούσσο. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι σφοδρή και μοιάζει να μην έχει επιστροφή.

Η Βασιλική πνίγεται στις τύψεις, θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για αυτό που συνέβη. Ο Γιώργος και η Θοδώρα κάνουν σχέδια για τον ερχομό του μωρού του, την ώρα που ο Χρήστος συγκρούεται μέσα του για τι πρέπει να κάνει με τον κουμπάρο του. Η Στέλλα προσπαθεί να τον επηρεάσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Αντώνης σκέφτεται όλο και περισσότερο την πιθανότητα να είναι ο Μαθιός τελικά στ’ αλήθεια υπεύθυνος για το θάνατο του ξαδέρφου του, όσο ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν όνειρα για τον γάμο τους, που πλησιάζει. Οι Μουντάκηδες συνεχίζουν να εξυφαίνουν τα σκοτεινά τους σχέδια, ενώ ο παπά-Μιχάλης και ο Παύλος προσπαθούν να παρηγορήσουν την Καλλιόπη, για το νέο κακό που τη βρήκε. Εκείνη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, και να αντιμετωπίσει τον Ρούσσο στα ίσα.

Δείτε το trailer

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Related posts

Τούνη – Αλεξάνδρου: Αυτό ήταν το πρώτο τους ραντεβού – Η αποκάλυψη με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

timesadmin

Survivor: Ήταν αουτσάιντερ και αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Σασμός: Σπαράζει ολόκληρο το χωριό με την κηδεία του Νικηφόρου

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 10/7/2024

wp-needuser

MasterChef: Τους «έπνιξε» ο καπνός στον τελικό – Επικός Κοντιζάς έπαιζε με τον Κάσπερ το φαντασματάκι

protothema.gr

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο

timesadmin