Ιουλία-Τσέτη:-Ευθύνη-όλων-μας-η-ενεργός-συμμετοχή,-για-έναν-ΣΕΒ-που-θα-κάνει-την-συμπερίληψη,-πράξη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιουλία Τσέτη: Ευθύνη όλων μας η ενεργός συμμετοχή, για έναν ΣΕΒ που θα κάνει την συμπερίληψη, πράξη

“Ο δρόμος έχει ανοίξει, η παρακαταθήκη έχει δημιουργηθεί. Πλέον, είναι ευθύνη όλων μας η ενεργός συμμετοχή, για έναν ΣΕΒ που θα κάνει την συμπερίληψη, πράξη”, αναφέρει σε δήλωση της η κα Ιουλία Τσέτη στον απόηχο των εκλογών της 18ης Ιουνίου που ανέδειξαν στην προεδρία του ΣΕΒ τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

“Ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας. Ο ουσιαστικός σκοπός επιτεύχθηκε, με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα”, αναφέρει στη δήλωση της η κα Ιουλία Τσέτη αναφορικά με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στον ΣΕΒ μετά από 117 χρόνια από την ίδρυση του.

“Άνοιξε ένας δρόμος καταστατικά δημοκρατικών διαδικασιών και δημιουργήθηκε μία παρακαταθήκη για κάθε επιχειρηματία που θα θελήσει να διεκδικήσει συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Πλέον είναι ευθύνη όλων η ενεργός συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει. Έτσι θα κάνουμε το “Μαζί”, πράξη. Στην καθημερινότητα”, προσθέτει. 

Related posts

Φρένο σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων βάζει το Eurogroup

protothema.gr

Α.Πατέλης: Να συνδεθεί το επίδομα ανεργίας με μισθό και προϋπηρεσία – “Αντικίνητρο” για εργασία το εποχικό επίδομα στον τουρισμό

protothema.gr

Τα μηνύματα που στέλνει το placement της Εθνικής Τράπεζας

protothema.gr

ΠΣΕ: Σε “κλοιό πιέσεων” οι ελληνικές εξαγωγές

timesadmin

Eurostat: Πόσες ώρες την εβδομάδα εργάζονται οι Ευρωπαίοι – Στην κορυφή η Ελλάδα

James Rollner

Χρ. Τριαντόπουλος: Καταβλήθηκαν 21,2 εκατ. ευρώ του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής προς αγρότες

wp-needuser