Σε-διάσημη-τραγουδίστρια-ανήκε-αυτή-η-ferrari-dino-246-που-πουλήθηκε-για-μισό-εκατομμύριο-ευρώ
AYTOKINHTO

Σε διάσημη τραγουδίστρια ανήκε αυτή η Ferrari Dino 246 που πουλήθηκε για μισό εκατομμύριο ευρώ

Σε site αγγελιών κλασικών αυτοκινήτων βρίσκεις μοναδικές ευκαιρίες όπως αυτή την Ferrari Dino 246 GTS του 1972 που ανήκε σε μια διάσημη τραγουδίστρια και πουλήθηκε για μισό εκατομμύριο ευρώ.

Top Gear TEAM

Η σχετικότητα των χρημάτων αποδεικνύεται με κάτι πωλήσεις όπως αυτή που ολοκληρώθηκε πρόσφατα όχι μάλιστα σε κάποια φημισμένη δημοπρασία, αλλά σε ένα από τα πιο γνωστά site αγγελιών κλασικών αυτοκινήτων. Πρόκειται για την Ferrari 246 GTS του 1972 που αγοράστηκε από την Cher και τώρα ανήκει στον πλειοδότη που ξόδεψε 530.000 ευρώ.

Ferrari Dino 246 GTS 1972 Cher τραγουδίστρια

Το αυτοκίνητο είναι ένα στολίδι, σε σπάνια εξαιρετική κατάσταση, εκτός του ότι είναι από μόνο του ένα πανέμορφο σπορ αυτοκίνητο κλασικής αξίας.

Αγοράστηκε από την Cher το 1972 από το Hollywood Sports Cars. Η τραγουδίστρια και διάσημη παγκοσμίως περσόνα κράτησε την Ferrari για δύο χρόνια, πριν πουληθεί στον Chris Cord, αγωνιζόμενο σε αγώνες του IMSA ο οποίος διατήρησε το αυτοκίνητο στην κατοχή του για 39 χρόνια. 

Ferrari Dino 246 GTS 1972 Cher τραγουδίστρια

Ο νέος ιδιοκτήτης το 2013 ξεκίνησε μια πολυετή αναπαλαίωση με εξαιρετικά αποτελέσματα όπως μπορείς να δεις στις εικόνες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και πέρσι τοποθετούνταν στην Ferrari πράγματα όπως το τιμόνι της, ώστε να είναι απολύτως αυθεντική και προφανώς έτοιμη για πώληση. 

Ferrari Dino 246 GTS 1972 Cher τραγουδίστρια

Η Ferrari Dino 246 GTS είναι ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα που έχουν βγει από το Maranello, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να εντυπωσιάζει όσο άλλες Ferrari σε δημοπρασίες και σε αξία. Ο λόγος για αυτό είναι πως είναι το πρώτο ουσιαστικά αυτοκίνητο που βγήκε σε μαζική παραγωγή από την Ferrari στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχει κατασκευαστεί σε αρκετά κομμάτια ώστε να είναι ευρέως διαθέσιμα. 

Ferrari Dino 246 GTS 1972 Cher τραγουδίστρια

Σε κάθε περίπτωση το εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο έχει δει μια αύξηση στις τιμές πώλησής του τα τελευταία χρόνια, καθώς πλέον τιμολογείται γύρω στις 600 με 700 χιλιάδες ευρώ. 

Ferrari Dino 246 GTS 1972 Cher τραγουδίστρια

Στην on;ine δημοπρασία της συγκεκριμένης Ferrari Dino η τιμή έφτασε απο νωρίς στις 500.000 δολάρια, διατηρήθηκε εκεί μερικές ημέρες και στην συνέχεια λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της αγγελίας, έφτασε τις 24 προσφορές με καλύτερη εκείνη του άγνωστου νέου ιδιοκτήτη, ο οποίος προσέφερε 528.000 ευρώ. 

Related posts

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για τα VW ID.4 και ID.5

timesadmin

Γιατί η Ford καταργεί τις απευθείας πωλήσεις στην Ευρώπη-τι σύστημα θα εφαρμόσει

protothema.gr

F1 Las Vegas GP: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

timesadmin

Lancia Delta Safarista: Ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψεις 700.000 ευρώ (εικόνες, video)

timesadmin

Δείτε την απίστευτη τιμή αυτού του γλυπτού της Ferrari 488 Pista

wp-needuser

Tesla Model Y: σύντομα και στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σας

timesadmin