netflix-top-10-(14/6):-oι-δημοφιλέστερες-σειρές-αυτήν-την-στιγμή-στην-Ελλάδα-–-Σταθερά-πρώτο-το-maestro
LIFESTYLE

Netflix Top 10 (14/6): Oι δημοφιλέστερες σειρές αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα – Σταθερά πρώτο το Maestro

Media

Netflix

Παρασκευή σήμερα, η ζέστη δεν λέει να υποχωρήσει, οπότε είναι ευκαιρία να μείνετε στο σπίτι, στην δροσιά του air condition ή του ανεμιστήρα σας και να δείτε μία νέα σειρά στο Netflix. Στην βιβλιοθήκη του Netflix έχουν προστεθεί πολλά νέα σόου καθώς και ολοκαίνουρια επεισόδια από δημοφιλή σειρές.

Το Top 10 στην Ελλάδα ανανεώνεται συνεχώς, οπότε αν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο ψάχνοντας στην ατελείωτη βιβλιοθήκη του Netflix, μπορείτε να βρείτε κάτι στις δημοφιλέστερες σειρές της ημέρας. Οπότε ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ ή το κρεβάτι σας και παρακολουθείστε μία νέα σειρά.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Νetflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή (14/6)

  1. Maestro
  2. Δεν Είσαι Μόνη
  3. Έρικ
  4. Geek Girl
  5. Ιεραρχία
  6. Μπρίτζερτον
  7. Perfect Match
  8. Monsters High
  9. Sweet Tooth
  10. Ο Χίτλερ και οι Ναζί: Το Κακό στο Σκαμνί

Maestro

Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

Δεν Είσαι Μόνη

Όταν μια 17χρονη καταγγέλλει μια σεξουαλική επίθεση στο λύκειό της, η έρευνα ανατρέπει τη ζωή της και δοκιμάζει τις σχέσεις της.

Έρικ

Μαζί μ’ έναν επίμονο αστυνομικό, ένας απελπισμένος πατέρας παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στη Νέα Υόρκη του 1980 ενώ αναζητά τον εννιάχρονο γιο του που αγνοείται.

Geek Girl

Η ασυνήθιστη έφηβη Χάριετ πάντα ήθελε να ενσωματωθεί. Όταν την ανακαλύπτουν από ένα πρακτορείο μοντέλων, καταλαβαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για να ξεχωρίζουν.

Ιεραρχία

Στο Λύκειο Τζουσίν, φοιτά το 0,01% των καλύτερων μαθητών που ελέγχουν τον νόμο και την τάξη. Ένας μυστικοπαθής νέος μαθητής όμως θρυμματίζει τον αήττητο κόσμο τους.

Perfect Match

Τα ζευγάρια που αποδεικνύουν τη συμβατότητά τους αποκτούν τη δύναμη να ορίσουν ή να χωρίσουν άλλα ζευγάρια σε αυτόν τον στρατηγικό και σαγηνευτικό διαγωνισμό γνωριμιών.

Μπρίτζερτον

Καθώς μια νέα φουρνιά ντεμπιτάντ λαχταρά να αναδειχθεί η πιο λαμπερή από όλες, μια ντροπαλή κοπέλα με διπλή ζωή βρίσκει το φως της ανάμεσα σε μυστικά και εκπλήξεις.

Monsters High

Η Κλοντίν και οι κολλητές της, η Φράνκι Στάιν και η Ντρακουλόρα, διασκεδάζουν με τους τερατώδεις συμμαθητές τους σε ένα υπερφυσικό λύκειο.

Sweet Tooth

Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο Γκας κι οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι ελπίζοντας να γιατρέψουν την Αρρώστια — και να ανακαλύψουν επιτέλους την αλήθεια για τους υβριδικούς.

Ο Χίτλερ και οι Ναζί: Το Κακό στο Σκαμνί

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και των Ναζί, από τα χρόνια που προηγήθηκαν του Β’ Π.Π. μέχρι το Ολοκαύτωμα και τη Δίκη της Νυρεμβέργης.

Πηγή: FOxreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με μία κοπέλα που πλένει το αυτοκίνητό της σε 12 δευτερόλεπτα;

Το κακόβουλο AI bot που κλέβει τους κωδικούς σας με ένα τρομακτικό τηλεφώνημα – Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να προστατευτείτε

Related posts

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δεν έχω κάνει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, αν κάνω θα είναι με προοπτική να καταλήξει κάπου

timesadmin

Γκέλυ Γαβριήλ: Το πραγματικό της όνομα, ο τίτλος του «sex symbol» και πώς είναι σήμερα

timesadmin

«Έσπασε» η Όλγα Τρέμη για το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega: «Τότε έπεσε πολύ κλάμα»

protothema.gr

Netflix Top 10 (6/3): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή

timesadmin

Τριαντάφυλλος για Μάρκο Σεφερλή: Η σάτιρά του ξεπέρασε τα όρια, πήγα να του μιλήσω με κάμερες και κρυβόταν

timesadmin

Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου συγκλόνιζε το πανελλήνιο μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του από AIDS

timesadmin