Νάντια-Γιαννακοπούλου:-«Διορισμένος-ο-Δουδωνής»-–-Τι-ανέφερε-για-το-ενδεχόμενο-της-υποψηφιότητάς-της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Διορισμένος ο Δουδωνής» – Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Διορισμένος ο Δουδωνής» – Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Διορισμένος ο Δουδωνής» – Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της

«Όλοι οι συνάδελφοι βουλευτές, όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ίδρωσε φανέλα. Έλιωσε τα παπούτσια της. Έχουν όλοι τεράστια αγωνία για όλο αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Από πότε το να συζητάμε για το ΠΑΣΟΚ τι πήγε λάθος και είχαμε ένα αποτέλεσμα που έχει απογοητεύσει είναι χάρη στον Μητσοτάκη; Η μεγαλύτερη χάρη στον Μητσοτάκη είναι να έχει αντιπολίτευση στα ποσοστά αυτά. Εμείς είχαμε κάθε δυνατότητα να είμαστε δεύτερο κόμμα με ισχυρό ποσοστό αλλά χάσαμε 100.000 ψηφοφόρους», είπε.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι: «Το να δούμε για ποιο λόγο πήραμε μόλις 0,95% αντί να είμαστε δεύτεροι, δεν είναι χάρη στον κ. Μητσοτάκη. Απεναντίας, η μεγαλύτερη χάρη θα ήταν να έχει μια αντιπολίτευση που κινείται σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά: μια αξιωματική αντιπολίτευση στο 14% και μια μείζονα αντιπολίτευση όπως το ΠΑΣΟΚ στο 12%», επεσήμανε, αρχικά, η κ. Γιαννακοπούλου, προσθέτοντας πως «είχαμε κάθε δυνατότητα να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και αντί αυτού, χάσαμε 110.000 ψηφοφόρους, την ίδια ώρα που η ΝΔ έχανε 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους»

«Το 16% δεν ήταν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις τον Νοέμβριο; Γι’ αυτό λέμε να συζητήσουμε στα όργανα και ο καθένας να πάρει τις πλειοψηφίες, με τις μειοψηφίες και να συνεχίσουμε. Ο φόβος για τον διάλογο δεν ταιριάζει σε ένα μεγάλο κόμμα», υπογράμμισε.

Σημείωσε, ακόμη, ότι: «Με τον κύριο Κωνσταντινόπουλο, τον κύριο Κατρίνη μπορεί να εκφράζουμε διαφορετικές θέσεις και απόψεις, αλλά είμαστε στο ΠΑΣΟΚ από μικρά παιδιά. Από το 2007 υποψήφιοι ανελλιπώς δίνοντας τον αγώνα στις πιο δύσκολες στιγμές για το ΠΑΣΟΚ, όταν το ΠΑΣΟΚ κατακρημνίστηκε στα τάρταρα και γι’ αυτό δεν ανέχομαι κυριολεκτικά να υπάρχουν δολοφονίες χαρακτήρων ή να υπάρχει ποινικοποίηση της διαφορετικής άποψης, όταν αυτό δεν ταιριάζει στην ιστορία και στο DNA του ΠΑΣΟΚ: διάλογος, δημοκρατία, κουλτούρα και πολιτισμός διαλόγου και δημοκρατίας».

«Δεν μπορεί να δαιμονοποιείται η δημοκρατία σε ένα κόμμα. Δεν μπορεί να δαιμονοποιείται η διαφορετική άποψη», επισήμανε και πρόσθεσε σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή: «Δεν είδατε τι επίθεση ανήθικη δέχθηκα τη Δευτέρα κιόλας από συνάδελφο διορισμένο βουλευτή; Ο καθένας κρίνεται. Ο αγώνας ο δικός μου κρίνεται και το πως διορίζεται καθένας κρίνεται».

Απαντώντας σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «δεν θα μπω στην κουβέντα αυτή τη στιγμή».

«Πόσες φορές έχει γίνει πολιτικό συμβούλιο την τελευταία χρονιά; 1; 2; Πόσες φορές έχει συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή; Έχει συνεδριάσει 2-3 φορές τον τελευταίο χρόνο και μόνο σε πανηγυρικό κλίμα για να χειροκροτούμε» είπε η κα Γιαννακοπούλου αναφερόμενη στα ζητήματα λειτουργίας του κόμματος.

Καταληκτικά, ανέφερε ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ήταν αυτός που επί της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά ζητούσε να γίνονται συνεδριάσεις οργάνων πιο συχνά; Αυτός δεν έλεγε όταν βάζουμε πήχη δεν πρέπει να περνάμε από κάτω; Τώρα δύο μέτρα και δύο σταθμά;»

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Υπ. Πολιτισμού: Ο μηχανικός του Κασσελάκη ισχυρίζεται ότι αυτό που φαίνεται σήμερα ως πισίνα είναι σηπτική δεξαμενή (βόθρος) – H απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

wp-needuser

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα παρούσα στη προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

timesadmin

Βρούτσης: «Το ξέφραγο αμπέλι γήπεδο σταματάει – Οι κάμερες θα βλέπουν ως τα αποδυτήρια»

timesadmin

Ένταση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Θέλετε μια μίζερη Ελλάδα» – «Είστε τελευταία στη σειρά γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός»

wp-needuser

Φρέντι Μπελέρης για επίσκεψη Ράμα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα

timesadmin

Αυγενάκης για την διαγραφή του: «Σεβαστή η απόφαση» – Δεν παραδίδει την έδρα του

James Rollner