Αυτές-είναι-οι-τιμές-των-byd-με-την-επιδότηση-“Κινούμαι-Ηλεκτρικά-3”-και-είναι-ακόμα-πιο-ανταγωνιστικές
AYTOKINHTO

Αυτές είναι οι τιμές των BYD με την επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” και είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές

Ο όμιλος Σφακιανάκη, εισαγωγέας των BYD στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε τις νέες τιμές των μοντέλων Atto 3, Dolphin, Seal και Seal U με το όφελος του 3ου κύκλου της κρατικής επιδότησης του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Top Gear TEAM

BYD gamma

Μετά και την ανακοίνωση για την εφαρμογή του 3ου κύκλου του προγράμματος κρατικής επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος, η BYD ανακοίνωσε τις νέες τιμές που θα ισχύουν για τα τρία μοντέλα που εισάγει στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, ανακοίνωσε μια προωθητική ενέργεια “Euro 2024 Electric Bonus” για το μοντέλο Atto 3 αλλά και την δωρεάν κάλυψη τεχνικής υποστήριξης διάρκειας 3 ετών για όλα τα μοντέλα της.

Με έξτρα προσφορά το Atto3

Ειδικότερα, για τη σειρά Atto 3, το συνολικό όφελος της κρατικής επιδότησης μαζί με το προωθητικό πρόγραμμα είναι της τάξεως των 12.000 ευρώ και αφορά αποκλειστικά τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που θα μπουν σε παραγγελία έως τις 31 Ιουλίου.

BYD Atto 3

Ως εκ τούτου, η τιμή της βασικής έκδοσης Atto 3 Comfort διαμορφώνεται στα 26.525 ευρώ. Αντιστοίχως, η έκδοση Design που διαθέτει επιπλέον ηλεκτρικό άνοιγμα του χώρου αποσκευών, μεγαλύτερη οθόνη 15,6” στην κεντρική κονσόλα και περισσότερες επιλογές χρωματισμού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κοστίζει 28.041 ευρώ.

Το μικρομεσαίο SUV της BYD διαθέτει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππους και συσσωρευτή τεχνολογίας Blade Battery με χωρητικότητα 60,4 kWh. Η συνδυασμένη αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP μπορεί να φθάσει έως τα 420 χλμ. ανά φόρτιση και να διευρυνθεί μέχρι τα 565 χλμ. σε αμιγώς αστική χρήση.

BYD Dolphin

Η νέα σειρά Dolphin

To Dolphin εισήχθη προσφάτως και είναι ένα ηλεκτρικό hatchback της μικρομεσαίας κατηγορίας που εφοδιάζεται με το ίδιο τεχνολογικό υπόβαθρο που υπάρχει και στη σειρά Atto 3. Εδώ η αυτονομία φθάνει στα 427 χλμ./φόρτιση που ανεβαίνει στα 559 χλμ. όταν η χρήση γίνεται σε αστικό περιβάλλον.

Η τιμή της βασικής έκδοσης Comfort με την κρατική επιδότηση ξεκινά από τα 25.767 ευρώ και φθάνει στην έκδοση Desing στα 27.283 ευρώ. Η έκδοση Design εκτός των άλλων διαθέτει διχρωμία αμαξώματος, πανοραμική ηλιοροφή, ασύρματη φόρτιση smartphone και πίσω παράθυρα με σκίαση.

BYD Seal

Ανταγωνιστική και η τιμή του Seal

Το Seal επωφελείται από το μέγιστο ποσό της κρατικής επιδότησης, των 9.000 ευρώ. Η τιμή της entry level έκδοσης που όμως υποστηρίζεται από ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού προσδιορίζεται στα 36.990 ευρώ. Υπάρχει και η ισχυρή έκδοση Excellence με τετρακίνηση που βρίσκεται στα 39.9090 ευρώ και κρίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Το Seal εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 313 ίππων για την δικίνητη έκδοση και με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 530 ίππων για την τετρακίνητη έκδοση. Αμφότερες εξυπηρετούνται από μια μπαταρία χωρητικότητας 82,5 kWh με την αυτονομία να προσεγγίζει τα 570 χλμ. ανά φόρτιση ή στα 690 χλμ. σε αστική χρήση. Αξίζει να σημειωθεί πως η τετρακίνητη έκδοση απαιτεί χρόνο μόλις 3.8” για τα 0-100.

BYD Seal U

Το SUV της σειράς Seal

Προσφάτως εισήχθη και η SUV εκδοχή της σειράς SEAL. Το Seal U όπως ονομάζεται είναι ένα μεσαίο οικογενειακό SUV με premium βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και δερμάτινα καθίσματα.

Η έκδοση Comfort εφοδιάζεται με Blade Battery 71,8 kWh (420 χλμ. αυτονομίας σε μικτές συνθήκες), ενώ η έκδοση Design διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 87 kWh (500 χλμ. σε μικτές συνθήκες). Και στις δύο εκδόσεις ο κινητήρας αποδίδει 218 ίππους και η μετάδοση της κίνησης αφορά στους μπροστινούς τροχούς.

BYD Seal U

Με την μικρότερη μπαταρία το Seal U κοστίζει 34.500 ευρώ. Η έκδοση Design με τη μεγαλύτερη μπαταρία και τον επιπλέον εξοπλισμό που διαθέτει όπως Head-up Display, οθόνη infotainment 15,6″ (αντί των 12,8” της έκδοσης Comfort), ασύρματη φόρτιση smartphone, ηχοσύστημα Infinity με 10 ηχεία και ambient φωτισμό με επιλογές χρωμάτων και συγχρονισμό μουσικής κοστίζει 37.990 ευρώ.

Όλα τα μοντέλα BYD συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών ή 150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών ή 200.000 χλμ. για τη μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών ή 150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.

Related posts

Elon Musk: Αποκάλυψε γιατί καθυστερεί το ταξί χωρίς οδηγό και τιμόνι

wp-needuser

F1: Επιβεβαιώθηκε η μεγαλύτερη μεταγραφή του 2024

timesadmin

Η BYD στην Ελλάδα: Μοντέλα, τιμές και ό,τι αξίζει να ξέρετε

protothema.gr

Οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αντέχουν περισσότερο από το αυτοκίνητο

James Rollner

Μεγαλύτερη εγγύηση για όλα τα Range Rover, Defender και Discovery

timesadmin

Τα φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Leapmotor βρίσκονται ήδη στο δρόμο για την Ευρώπη

protothema.gr