Αυτή-είναι-η-τηλεοπτική-διαφήμιση-της-byd-στην-Ελλάδα-(video)
AYTOKINHTO

Αυτή είναι η τηλεοπτική διαφήμιση της BYD στην Ελλάδα (video)

Η κινέζικη εταιρεία BYD εισήχθη προσφάτως στην ελληνική αγορά από τον όμιλο επιχειρήσεων Σφακιανάκη και αυτό είναι η πρώτη τηλεοπτική της καμπάνιας με την οποία συστήνεται στο ελληνικό κοινό.

Top Gear TEAM

BYD Atto 3

Η πρόσφατη εισαγωγή των μοντέλων της κινέζικης BYD (Build Your Dreams) στην ελληνική αγορά έφερε στο προσκήνιο και την πρώτη τηλεοπτική της διαφήμιση η οποία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 15 Μαίου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Brands & Brains. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο τηλεοπτικό σποτ διάρκειας 30”: “Είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα”.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, που αναδεικνύει την ηγετική θέση της BYD, αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τον όμιλο Σφακιανάκη, καθώς υπογραμμίζει τη δέσμευση στην παροχή κορυφαίων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας στους Έλληνες καταναλωτές.

Η ταινία αξιοποιεί δυναμικά πλάνα των αυτοκινήτων με τεχνολογίες αιχμής της BYD, συναισθηματική αφήγηση και καθηλωτική μουσική, με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θεατή, κλείνοντας με την προβολή του brand claim της μάρκας “Build Your Dreams”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ελληνική αγορά διατίθενται ήδη δύο σειρές μοντέλων: Atto 3 (μικρομεσαίο ηλεκτρικό SUV) και Seal (μεσαίο ηλεκτρικό οικογενειακό sedan) ενώ εντός του έτους θα εισαχθούν και οι σειρές Dolphin (ηλεκτρικό hatchback) και η SUV ηλεκτρική εκδοχή της σειράς Seal με το διακριτικό “U”.

Όλα τα μοντέλα της BYD έχουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και υποστηρίζονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 6 ετών (ή 150.000 χλμ.) και 8 ετών για τις μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες.

Related posts

Elon Musk: Οι Κινέζοι θα διαλύσουν τον ανταγωνισμό στα αυτοκίνητα

timesadmin

Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport: Συλλεκτικά και υπέροχα

timesadmin

Επετειακή η πρώτη Lancia Ypsilon που παραδόθηκε σε πελάτη

wp-needuser

Γιατί συμφέρει το Ford Puma με leasing

timesadmin

Η Cadillac Escalade IQ είναι ένα τεράστιο και βαρύ SUV

timesadmin

H θωρακισμένη BMW Σειράς 7 είναι ένα κινητό φρούριο

timesadmin