ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Η στιγμή που ο Φλώρος κινείται απειλητικά κατά Γραμμένου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Βουλή: Η στιγμή που ο Φλώρος κινείται απειλητικά κατά Γραμμένου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

πολιτική

Βουλή: Η στιγμή που ο Φλώρος κινείται απειλητικά κατά Γραμμένου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, μέσα στη Βουλή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής προσήχθη αρχικά από την φρουρά του Κοινοβουλίου και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βάσει του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα για Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνηση.

Ο φακός έχει καταγράψει την στιγμή που ξεκίνησε το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών, εντός της Ολομέλειας, κατά την συζήτηση της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι δύο εμπλεκόμενοι βουλευτές είχαν μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση και ο Κωνσταντίνος Φλώρος καταγράφεται να σηκώνεται από την θέση του και με γρήγορο βηματισμό να κινείται απειλητικά κατά του Βασίλη Γραμμένου, ακολουθώντας τον έξω από την αίθουσα.

Είναι χαρακτηριστική η κίνηση που έκανε ένας άλλος βουλευτής, ο οποίος καθόταν δίπλα στον Κ. Φλώρο. Διακρίνεται να προσπαθεί να του πιάσει το χέρι και να τον σταματήσει, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής περνά μπροστά από τα έδρανα για να βγει εκτός της αίθουσας.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, όταν οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την Ολομέλεια, ο Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε στον Βασίλη Γραμμένο, τον έπιασε από τον λαιμό, τον γρονθοκόπησε στη μύτη και τον έριξε στο πάτωμα.

Η στιγμή που άλλοι βουλευτές τρέχουν να σηκώσουν τον Βασίλη Γραμμένο από το πάτωμα:

Ο ίδιος ο Κ. Φλώρος ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, αλλά του έκανε ένα κεφαλοκλείδωμα και τον έριξε στο πάτωμα, κάτι που διαψεύδεται από την Ελληνική Λύση αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Γραμμένος αρχικά οδηγήθηκε στα ιατρεία της Βουλής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού εξετάστηκε στα εξωτερικά ιατρεία, στη συνέχεια αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Στη Βουλή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση μετά το πρωτοφανές επεισόδιο, όπως ήταν αναμενόμενο:

Βουλή ξύλο Γραμμένος Φλώρος

Βουλή ξύλο Γραμμένος Φλώρος

Related posts

Ράμα: Ζητά νέες εκλογές τον Αύγουστο στη Χειμάρρα μετά την καθαίρεση Μπελέρη από δήμαρχος

timesadmin

Κικίλιας: Εγείρονται ερωτήματα για τον Τούρκο εμπρηστή, όπως και για τις περσινές φωτιές σε Αλεξανδρούπολη και Έβρο

timesadmin

Επιθέσεις φιλίας και «καρφιά» στην κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ: Παρών ο Κασσελάκης, ραντεβού Φάμελλου με «87» και αιχμές Πολάκη

timesadmin

Αδιανόητη πρόκληση των Τούρκων για τον «Αττίλα» στην Κύπρο: Έγιναν απάνθρωπες σφαγές εναντίον μας από τρομοκράτες

timesadmin

Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ: Νυχτερινές εξορμήσεις στο Αιγαίο – Αποκλειστικά βίντεο

James Rollner

Τζάκρη: Μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

James Rollner