LIFESTYLE

Στέφανο Σαρτίνι: «Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo»

Media

Στέφανο Σαρτίνι: «Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo»

Ο Ελληνοϊταλός Στέφανος Σαρτίνι παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» καθώς βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα. Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρθηκε στις στιγμές που τον στιγμάτισαν  κάνοντας μνεία στην Ρούλα Κορομηλά και την απώλεια του αδελφού του που τον σημάδεψε καθώς ήταν ο καλύτερός του φίλος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το Ciao Antenna, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα, εγώ προσπαθούσα να έχω την Ρούλα Κορομηλά χαλαρή και έτοιμη να παρουσιάζει καλά. Κάναμε πολλά κάστινγκ μαζί με τον Antenna αλλά εγώ είδα την Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna».

Ο Στέφανο Σαρτίνι είπε πως μπορούσε να συνεργαστεί με την Ρούλα Κορομηλά μετά τον χωρισμό τους καθώς, όπως λέει, είχαν ακόμη να δώσουν πολλά και η συνεργασία θα ήταν πολύ δυνατή.

«Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo. Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε.

Στον τελικό του Fame Story με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός!

Έχουμε κάνει φάρσες με αληθινό τίγρη σε καμαρίνι. Επίσης, μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό», ανέφερες για τις μεγάλες συνεργασίες του ο Στέφανος Σαρτίνι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μεγάλη ταλέντο, τον θέλω να παρουσιάζει και όχι να είναι σε πάνελ. Εύχομαι στον Γρηγόρη Αρναούτολγλου καλή επιτυχία στη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή.

Έχω πολύ κέφι για δουλειά σαν να είμαι 20 ετών, δεν έχω κουραστεί από την τηλεόραση».

Related posts

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/11/2023

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 10/3/2024

protothema.gr

Έρωτας Φυγάς: Η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του

timesadmin

Εύη Βατίδου: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε για τα υιοθετημένα παιδιά

timesadmin

Το «Dune 2» κοντεύει να φτάσει τα 700 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office

timesadmin

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν οι Ψυχοκόρες στην πρεμιέρα τους

protothema.gr