ΣΙΝΕΜΑ

Home Cinema: Από την “Φόνισσα” μέχρι το Fury – Οι ταινίες που θα δούμε στην TV αυτό το ΣΚ

Καζίνο στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 20/04 στις 18:55

Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε , Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Σάρον Στόουν,Τζο Πέσι

Δύο μέλη της Μαφίας μετακομίζουν στο πολλά υποσχόμενο Λας Βέγκας. Στον επικίνδυνο υπόκοσμο της πόλης, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μπελάδες και τελικά θα τα θαλασσώσουν… ο καθένας με τον τρόπο του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

Μια Γυναίκα Δυναμίτης στην ΕΡΤ3, Σάββατο 20 Απριλίου στις 20:50

Κωμωδία ιταλικής παραγωγής 1966

Σκηνοθεσία: Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, Πρωταγωνιστούν: Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι, Ράκελ Γουέλς

Ο Αλμπέρτο ζει ευχαριστημένος μαστορεύοντας παλιά έπιπλα στο μαγαζί του.Είναι ένας ευφάνταστος άνθρωπος που δυσκολεύεται να διακρίνει τα όρια ανάμεσα στο όνειρο και τη φαντασία. Την παρούσα στιγμή, τη σκέψη του απορροφά η σαγηνευτική Τάνια. Η περιπλάνησή του τον εμπλέκει σε έναν φόνο. Με τη βοήθεια της Τάνια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο της Νάπολης, προκειμένου να βγει από το χάος όπου βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στα “Μυστικά του Ολύμπου”12.09.2018

Fury στην ΕΡΤ1, Σάββατο 20/04 στις 23:30

Πολεμική περιπέτεια, συμπαραγωγής ΗΠΑ – Κίνας – Ηνωμένου Βασιλείου

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άιερ, Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Σάια Λαμπάφ, Λόγκαν Λέρμαν, Τζον Μπέρνταλ, Μάικλ Πένια, Σκοτ Ιστγουντ, Αλίσια Φον Ριτμπεργκ.

Απρίλιος του 1945, τελευταίες μέρες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Ένας σκληροτράχηλος λοχίας του στρατού με το όνομα Ντον “Γουορντάντι” Κόλιερ, επικεφαλής ενός άρματος Sherman και ενός πενταμελούς πληρώματος, αναλαμβάνει μια θανάσιμη αποστολή πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Απελπιστικά λιγότεροι, λιγότερο οπλισμένοι και φορτωμένοι με τον άπειρο στρατιώτη Νόρμαν ανάμεσά τους, ο Γουορντάντι και οι άνδρες του αντιμετωπίζουν συντριπτικές πιθανότητες, καθώς κινούνται για να χτυπήσουν την καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

Φόνισσα στο COSMOTE CINEMA 2HD, Κυριακή 21/04 στις 22:00

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα , Ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,Μαρία Πρωτόππαπα,Έλενα Τοπαλίδου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Σε ένα ελληνικό νησί, γύρω στο 1900, η χήρα Χαδούλα αγωνίζεται να επιβιώσει ακολουθώντας τις επιταγές της πατριαρχικής κοινωνίας… ώσπου ‘ξεσπά’ και πληρώνει το τίμημα. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Παπαδιαμάντη. Συμπαραγωγή: COSMOTE TV.

The Gentlemen στο OPEN, Κυριακή 21/04 στις 22:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι, Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Ντόκερι, Τζέρεμι Στρονγκ, Έντι Μάρσαν, Κόλιν Φάρελ, Χιου Γκραντ

Εκμεταλλευόμενος την ανάγκη μερικών ξεπεσμένων αριστοκρατών της βρετανικής ελίτ για άμεσο χρήμα, ένας ταλαντούχος όσο και πονηρός Αμερικανός αποφασίζει να δημιουργήσει μια… αυτοκρατορία απαγορευμένων ουσιών μέσα στα κτήματα τους. Όταν όμως στη συνέχεια προσπαθήσει όλα αυτά να τα πουλήσει σε τρίτους, μια σειρά από προδοσίες, δολοφονίες, δολοπλοκίες και εκβιασμούς θα δημιουργήσουν το απόλυτο χάος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι θα δούμε τον Απρίλιο στην COSMOTE TV; Νέες σειρές με Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ίντρις Έλμπα12.09.2018

Related posts

Το σινεμά του τρομου κυριεύει το φεστιβάλ Βερολίνου

timesadmin

Τα βραβεία του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

protothema.gr

Ο Νίκος Ζιώγαλας αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά»

protothema.gr

Black Keys: Η συναρπαστική ιστορία του συγκροτήματος σε νέο ντοκιμαντέρ

protothema.gr

Τσίου…

timesadmin

Θα μας τρελάνει ο Ράιαν Γκόσλινγκ: Μετάνιωσε για την πιο εμβληματική σκηνή του La La Land

James Rollner