AYTOKINHTO

Δείτε το email που έστειλε ο Elon Musk για το σύστημα αυτόνομης οδήγησης FSD Beta

Ο CEO της Tesla Elon Musk φέρεται να απαιτεί πλέον από τους υπαλλήλους της Tesla να εγκαθιστούν και να επιδεικνύουν το σύστημα αυτόνομης οδήγησης FSD Beta στους πελάτες κατά τη διαδικασία παράδοσης. Ένα email που διέρρευσε περιγράφει λεπτομερώς τις απαιτήσεις του ως “απαραίτητη απαίτηση”.

Σύμφωνα με τον χρήστη @WholeMarsBlog στο X, ο Musk έστειλε ένα email τη Δευτέρα το πρωί σχετικά με τη διαδικαστική αλλαγή. Σε αυτό, απαιτεί από κάθε πελάτη της Βόρειας Αμερικής να εγκατασταθεί το FSD Beta (έκδοση 12.3.1) στο αυτοκίνητο και να επιδειχθεί κατά την παράδοση. Εξήγησε επίσης το σκεπτικό και τις προσδοκίες του.

“Στο εξής, είναι υποχρεωτικό στη Βόρεια Αμερική να εγκαταστήσουμε και να ενεργοποιήσουμε το FSD V12.3.1 και να κάνουμε στους πελάτες μια σύντομη δοκιμαστική διαδρομή πριν παραδώσουμε το αυτοκίνητο. Σχεδόν κανείς δεν αντιλαμβάνεται στην πραγματικότητα πόσο καλά (με επίβλεψη) λειτουργεί στην πραγματικότητα το FSD. Ξέρω ότι αυτό θα επιβραδύνει τη διαδικασία παράδοσης, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μια απαραίτητη απαίτηση. Ευχαριστώ, Elon”, ανέφερε το email σύμφωνα με την ανάρτηση. 

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Τα ατυχήματα του Goodwood Festival of Speed

timesadmin

Γιατί καταργούνται οι παραδοσιακοί προβολείς ομίχλης

James Rollner

Ayrton Senna: 30 χρόνια από τον θάνατο του και 30 γεγονότα της ζωής του

wp-needuser

Bugatti Type 35: To καλύτερο αγωνιστικό πριν από 100 χρόνια

wp-needuser

Η Alfa Romeo Junior έκανε πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα

protothema.gr

Toyota: Παρουσίασε δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα-ένα κουπέ και ένα SUV

James Rollner