ΣΙΝΕΜΑ

Σαμ Μέντες: Ο σκηνοθέτης θα γυρίσει τέσσερις ταινίες, μία για κάθε μέλος των Beatles

Ο Τζον, ο Πολ, ο Τζορτζ και ο Ρίνγκο θα αποτελέσουν θέμα μιας διαφορετικής επερχόμενης ταινίας μεγάλου μήκους ο καθένας.

Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες (Sam Mendes) σχεδιάζει να γυρίσει τέσσερις ξεχωριστές ταινίες, μία από τη σκοπιά κάθε μέλους των Beatles, οι οποίες θα διασταυρωθούν για να «αφηγηθούν την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία» έως τη διάλυση της το 1970, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney), ο Ρίνγκο Σταρ (Ringo Starr) και οι οικογένειες των αείμνηστων Τζον Λένον (John Lennon) και Τζορτζ Χάρισον (George Harrison) έχουν παραχωρήσει δικαιώματα της ιστορίας ζωής και της μουσικής για τις ταινίες, σύμφωνα με το Variety.

«Είναι τιμή μου που αφηγούμαι την ιστορία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας όλων των εποχών και είμαι ενθουσιασμένος που αμφισβητώ την ιδέα του τι συνιστά ένα ταξίδι στον κινηματογράφο» είπε ο Σαμ Μέντες, υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του φιλμ «American Beauty», του πολεμικού δράματος «1917» και των ταινιών Τζέιμς Μποντ «Skyfall» και «Spectre».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!

Πηγή: - – -
Κεντρική φωτογραφία θέματος: Smithsonian Magazine, via Library of Congress

Related posts

Μια πρώτη γεύση από τη live-action ‘Χιονάτη’ της Disney

wp-needuser

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας σαν “ΣΤΑΡ” του Θερινού Σινεμά / 7 βραδιές με βραβευμένες ταινίες και δωρεάν είσοδο, από 1 έως 7 Αυγούστου

James Rollner

Το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα ‘Anora’ είναι η ταινία έναρξης των 30ων Νυχτών Πρεμιέρας

James Rollner

‘Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Ο Πόλεμος του Ρόχιριμ’: νέα animation ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

protothema.gr

29ο ΔΦΚ Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας: Γιορτάζει τα 100 Disney με προβολές αγαπημένων ταινιών

timesadmin

«Μίλησε» με την ιστορία ο Γιώργος Λάνθιμος: 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ το «Poor Things»

timesadmin