ΣΙΝΕΜΑ

«Flamingo Flamenco»: Η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου

Your browser does not support the audio element.

Για την κωμωδία – περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Flamingo Flamenco» συνεργάζονται η γερμανική Studio 100 Media και η ισπανική 3Doubles Producciones, σύμφωνα με το Variety.

Η εταιρεία παγκόσμιων πωλήσεων Studio 100 Film, θυγατρική της Studio 100 Media, θα παρουσιάσει το πρότζεκτ σε αγοραστές στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου, στο Βερολίνο.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Ρομπ Σπράκλινγκ, σεναριογράφο των ταινιών animation «Shaun the Sheep Movie», «Gnomeo & Juliet» και «The Queen’s Corgi».

Animated Adventure Comedy ‘Flamingo Flamenco’ to Be Launched by Studio 100 Film at European Film Market (EXCLUSIVE) https://t.co/3q7EIxqYXG

— Variety (@Variety) February 5, 2024

Το «Flamingo Flamenco» ακολουθεί το ταξίδι ενός νεαρού και πληθωρικού φλαμίνγκο, της Ρόζι, καθώς διαχειρίζεται την προσωπική της απώλεια και προσπαθεί να ξαναβρεί τη χαρά του χορού. Η δράση διαδραματίζεται με φόντο την όμορφη λιμνοθάλασσα Φουέντε ντε Πιέντρα στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Η ταινία «υπόσχεται ένα μαγευτικό και παθιασμένο μείγμα περιπέτειας, κωμωδίας και συγκινητικών στιγμών» σύμφωνα με ανακοίνωση της Studio 100 Film, προσθέτοντας ότι «τονίζει τη σημασία της επιμονής, της αυτοανακάλυψης και της δύναμης της αποφασιστικότητας».

Πηγή: ---

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related posts

Avant-Drag!

timesadmin

Η υπεύθυνη casting του Μάρτιν Σκορσέζε έρχεται στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

protothema.gr

Μια μητέρα εκδικείται

timesadmin

Strange Darling

James Rollner

Navarino Agora: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με κρασί, πολιτισμό και σινεμά (14/06

protothema.gr

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

protothema.gr