LIFESTYLE

Netflix: To νέο trailer για το «Rebel Moon Part 2: The Scargiver» είναι εδώ – Δείτε σκηνές από το διαστημικό έπος του Zack Snyder

Media

Rebel Moon Netflix

Το Netflix δημοσίευσε το τρέιλερ για το «Rebel Moon Part 2: The Scargiver», με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και χορεύτρια Sofia Boutella. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Zack Snyder, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου 2024.

Το “Rebel Moon Part 2: The Scargiver” συνεχίζει το έπος της Kora και των επιζώντων πολεμιστών της καθώς ετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα. Οι πολεμιστές της Kora θα σταθούν μαζί με τους γενναίους ανθρώπους του Veldt, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωριό ενάντια στον «Μητρικό Κόσμο».

Την τελευταία ήμερα πριν τη μεγάλη μάχη, οι πολεμιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις πράξεις του παρελθόντος τους, αποκαλύπτοντας στους φίλους τους γιατί πολεμούν.

Καθώς η πλήρης δύναμη του Βασιλείου αντέχει την αναδυόμενη εξέγερση, σφυρηλατούνται άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ των ανταρτών, ενώ νέοι ήρωες αναδύονται για το δεύτερο μέρος του έπους του Zack Snyder.

Δετέ το καταιγιστικό trailer στο βίντεο που ακολουθεί:

Sofia Boutella: Τι σχολίασε για το sequel η πρωταγωνίστρια της ταινίας

«Ένα δώρο για τους θαυμαστές και τους επαναστάτες», έγραψε η Boutella στα Stories της στο Instagram, δημοσιεύοντας το νέο τρέιλερ.

Σε συνέντευξή της στο Arab News, η Boutella ανέφερε ότι βρήκε αρκετούς παραλληλισμούς μεταξύ της Κόρα και της ίδιας. Όπως η Κόρα, έτσι και η Boutella μεγάλωσε ως μετανάστρια και ο αγώνας να βρει αποδοχή όχι μόνο ως νεοφερμένη αλλά και ως γυναίκα είναι κάτι που μοιράζονται και οι δύο.

«Διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της με τράβηξαν στην Κόρα. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω έναν πρωταγωνιστικό γυναικείο χαρακτήρα», είπε η Boutella. «Είμαι ευγνώμων στον Zack που σκέφτηκε να έχει μια γυναίκα ως πρωταγωνίστρια στην νέα του ταινία».

Εκτός από τη σπάνια ευκαιρία να είναι μια γυναίκα που ηγείται μιας ταινίας δράσης, η Boutella, βρήκε επίσης την ευκαιρία να διαμορφώσει έναν χαρακτήρα που αποκλίνει από τον στερεοτυπικό ήρωα επιστημονικής φαντασίας.

«Αυτό που με τράβηξε στο έργο ήταν να παίξω έναν χαρακτήρα που ήταν περίπλοκος», εξήγησε. «Από τη σκοπιά του δράματος, η ταινία σημείωνε όλα τα κουτάκια. Θα κάνω μια ταινία δράσης με τον καλύτερο σκηνοθέτη οπτικών εφέ στην ιστορία του κινηματογράφου και θα παίξω τον πιο δραματικό χαρακτήρα που έγραψε ποτέ».

Το πρώτο μέρος του “Rebel Moon” κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου 2023 στο Netflix και αποκόμισε διφορούμενες κριτικές, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις των θεατών παγκοσμίως.

πηγή: FOXreport.gr

Οι μυστηριώδεις σκιές στους δακτυλίους του Κρόνου προβληματίζουν τους επιστήμονες

Xamalicious: Τι είναι το νέο ύπουλο κακόβουλο λογισμικό που επηρεάζει εφαρμογές υγείας και ζωδίων

Related posts

Χρήστος Σπανός: «Ήταν σοκαριστικό… Έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;»

timesadmin

Σοφία Χατζηπαντελή: Η προκλητική κίνησή της μέσα σε τρένο – Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της

timesadmin

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι – «Πόσο πόνο έχω βιώσει;» γράφει

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 27/8/2024

James Rollner

Βανδή για Μπισμπίκη: Εύχομαι να είναι ο τελευταίος μου σταθμός

timesadmin

Φαίη Ξυλά: Δέχτηκα άσχημη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας μου κι ακολούθησα τον δρόμο της δικαιοσύνης

timesadmin