AYTOKINHTO

Νέο Dacia Duster: Οδηγούμε το κορυφαίο value for money SUV

Το Dacia Duster, το SUV που έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο value for money με σπουδαία εμπορική επιτυχία μπήκε στην τρίτη γενιά του και το Top Gear είχε την ευκαιρία να συστηθεί μαζί του από κοντά. Έχουμε το video.

Top Gear TEAM

To Dacia Duster παρουσιάστηκε επισήμως στην τρίτη γενιά του, δείχνοντας σημαντική αναβάθμιση όσον αφορά την ποιότητά του και την επαφή του με την τεχνολογία, φέρνοντας έναν σημαντικό άνεμο δροσιάς για την Dacia

Νέο Dacia Duster 2023

Το δημοφιλές SUV που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και στο οποίο η ρουμανική φίρμα στηρίζει σημαντικά το μέλλον της, έρχεται και μοιάζει λίγο… βελούδινο. Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και αναμφίβολα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Dacia Duster 2023

Κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί με τις τιμές του και κατά πόσο οικονομικά προσιτό θα παραμείνει; Η Dacia επιμένει ότι το Duster θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και ότι θα είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Dacia Duster 2023

Το πόσο προσιτό θα είναι, είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά αν είναι αρκετά φθηνό, θα είναι μια εύκολη υπόθεση η επιτυχία του. Συνεπώς ας δούμε τις λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν σε σχέση με τον προκάτοχό του από τον Tom Ford και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί η Dacia να κάνει το “θαύμα” της και σε αυτήν την περίπτωση και να διατηρήσει την τιμή του νέου Duster σε χαμηλά επίπεδα.  

Related posts

Ανάλυση: Γιατί η BYD έχει διπλάσιες τιμές στην Ευρώπη σε σχέση με την Κίνα

James Rollner

Porsche: Γιατί οι πλημμύρες μπορεί να οδηγήσουν σε διακοπή παραγωγής

timesadmin

Οι μεγάλοι προμηθευτές προσδοκούν κέρδη από το λογισμικό

timesadmin

Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει για τα γενέθλια σπουδαίου αυτοκινήτου

protothema.gr

Αυτές είναι οι τιμές των BYD με την επιδότηση “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3” και είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές

James Rollner

Video: Η Porsche Taycan GTS ή το Tesla Model S Plaid είναι το καλύτερο ηλεκτρικό;

timesadmin