AYTOKINHTO

F1: Παραμένει μέχρι το 2025 το βελγικό GP στο Spa

Το Βελγικό Grand Prix θα συνεχίσει να διεξάγεται στο Spa-Francorchamps το οποίο ανανέωσε την συμφωνία του με την Formula 1 μέχρι το 2025

Top Gear TEAM

F1 Βέλγιο πίστα Spa-Francorchamps

Η αγαπημένη πολλών οδηγών αλλά και θεατών, πίστα του Spa-Francorschamps στο Βέλγιο θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί Grand Prix της Formula 1 μέχρι και το 2025. Η ανανέωση στην συμφωνία με τους διοργανωτές του πρωταθλήματος ήρθε να βάλει ένα, έστω και βραχύβιο, τέλος στην συνεχιζόμενη αγωνία πολλών σχετικά με το μέλλον του βελγικού αγώνα. 

F1 Βέλγιο πίστα Spa-Francorchamps

Το Βέλγιο είχε εξασφαλίσει συμφωνία και  για το 2024, έτσι η επέκταση είναι επί της ουσίας μονοετής και αυτό είναι σίγουρα ενδεικτικό αφενός για το πόσο επιφυλακτικοί είναι η Liberty Media στις διαπραγματεύσεις, αφετέρου πόσο πολύ ποντάρουν οι Βέλγοι διοργανωτές στην δημοφιλία του Spa. 

Η πίστα που βρίσκεται στο δάσος των Αρδεννών, σε μια μαγευτική τοποθεσία συνολικά, πλην όμως πολύπαθη από τη φύση, έχει συχνά απασχολήσει την κοινή γνώμη όχι για καλό σκοπό. Μην ξεχνάμε πως εκεί είχε συμβεί η σπάνια περίπτωση να διακοπεί ο αγώνας ελάχιστους γύρους μετά την εκκίνηση λόγω καιρικών συνθηκών. 

F1 Βέλγιο πίστα Spa-Francorchamps

Επίσης αρκετές φορές, τουλάχιστον στο παρελθόν οι θεατές είχαν ταλαιπωρηθεί με τις έντονες βροχοπτώσεις και τα προβλήματα που αυτές δημιουργούσαν, όμως το 2023 τα πράγματα φάνηκαν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καθώς οι εξέδρες που χτίστηκαν βοήθησαν τόσο να αυξηθεί η προσέλευση θεατών και να φτάσει τις 380.000 για το αγωνιστικό τριήμερο και να εξαλειφθούν αρκετά προβλήματα.

Related posts

Οι τιμές για τα νέα μοντέλα της KGM στην Ελλάδα

protothema.gr

Παρουσιάζεται η έκδοση παραγωγής του Smart #5-πότε έρχεται Ευρώπη

wp-needuser

Ποιες φίρμες αυτοκινήτων έχουν το μικρότερο κόστος συντήρησης

James Rollner

Έρευνα: Οι ιδιοκτήτες Mazda MX-5 δεν αντέχουν το μπες-βγες

timesadmin

O Patrick Dempsey είναι επισήμως ο πιο σέξι οδηγός αγώνων

timesadmin

Αυτός θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

James Rollner