AYTOKINHTO

Η BMW θα αλλάξει ονόματα στα αυτοκίνητά της

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σταματήσουμε να μπερδευόμαστε με “i” και τα “X” της BMW στο προσεχές μέλλον καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η βαυαρική φίρμα σκοπεύει να αλλάξει την ονοματοδοσία των μοντέλων της σύντομα. Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο όμως τα ονόματα των αυτοκινήτων πλέον είναι ένα ζήτημα, καθώς η είσοδος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά, πολλαπλασιάζει τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν. 

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως τα αυτοκίνητα ως καταναλωτικά προϊόντα, θα πρέπει να αναγνωρίζονται εύκολα, κάτι που δεν μπορείς να πεις πως ισχύει και πολύ στην περίπτωση της BMW, όταν αρχίσεις να αναζητάς τους κινητήρες, τις εκδόσεις και άλλα στοιχεία σε οποιοδήποτε όνομα. 

BMW logo iX1

Αν αναλύσει κανείς τις ονομασίες κομμάτι προς κομμάτι με ένα παράδειγμα την BMW M440i Gran Coupe και την αμιγώς ηλεκτρικά i4 M50. Η πλήρης ονομασία του συμβατικού μοντέλου υποδηλώνει μια παραλλαγή επιδόσεων (M) ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου (4) με συγκεκριμένο επίπεδο ισχύος (40) και ψεκασμό καυσίμου (i). 

Η πλήρης ονομασία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου υποδηλώνει ένα ηλεκτρικό μοντέλο (i) ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου (4) σε μια παραλλαγή επιδόσεων (M) με ένα συγκεκριμένο επίπεδο ισχύος (50).

Διάβασε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

Honda: Μειωμένες τιμές έως και 19,5% σε επιλεγμένα μοντέλα

protothema.gr

Πλέον το Tesla θα ξέρει και πότε νυστάζεις

timesadmin

Video: Michael Mann και Adam Driver μιλάνε για την ταινία Ferrari

timesadmin

Επίσημο: Αποκαλύφθηκε το νέο Mini Cooper-τι έχει αλλάξει

timesadmin

Έρευνα: Παγκόσμια κυριαρχία ηλεκτρικών οχημάτων το 2030

timesadmin

Pininfarina B95: Αμιγώς ηλεκτρικό barchetta 1.874 ίππων

timesadmin