AYTOKINHTO

Το μαρτύριο της σταγόνας και το νέο supercar της Alfa Romeo

Η Alfa Romeo υποβάλλει τους φαν της στο μαρτύριο της σταγόνας, με μία θολή εικόνα teaser του νέου της supercar που θα αποκαλυφθεί στα τέλη Αυγούστου

Top Gear TEAM

Alfa Romeo teaser

Με λιγότερες από 30 μέρες να απομένουν μέχρι τα αποκαλυπτήρια του νέου supercar της Alfa Romeo, η ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser του νέου της μοντέλου. Μην περιμένεις όμως πολλά πράγματα, καθώς αυτό που μπορείς να διακρίνεις, είναι περιορισμένο ακόμη και για τα δεδομένα εικόνων αυτού του τύπου.

Έτσι λοιπόν, αυτό που διακρίνεται αμυδρά στην φλουταρισμένη εικόνα, είναι μέρος του τιμονιού με το logo της Alfa Romeo να βρίσκεται στο κέντρο και να δείχνει πως είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, με το φινίρισμα περιμετρικά να είναι από καφέ δέρμα. Αν και η Alfa Romeo αποκαλύπτει στοιχεία με το σταγονόμετρο, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα ονομάζεται 33, έχοντας μάλιστα σαφείς σχεδιαστικές αναφορές στην 33 Stradale του 1967. Όσο για την παραγωγή της, κάποιοι εκτιμούν πως θα περιοριστεί στις μόλις 33 μονάδες.

Ποιος θα είναι τελικά ο κινητήρας;

Μυστήριο καλύπτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Alfa Romeo. Μία πιθανή επιλογή θεωρείται ο V6 3.0 λίτρων με διπλό τούρμπο της Maserati MC20, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και ο V6 2.9 λίτρων των κορυφαίων εκδόσεων των Giulia και Stelvio, επίσης με διπλό τούρμπο.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Όποια κι αν είναι τελικά η επιλογή της Alfa Romeo, ο κινητήρας θα βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο και θα πρόκειται για σημαντικά αναβαθμισμένη εκδοχή, που πιθανότατα θα περιλαμβάνει και την προσθήκη ηλεκτροκινητήρα, ώστε η ισχύς να φτάνει στα επίπεδα των 800 ίππων.

Μέχρι τις 30 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Μουσείο Alfa Romeo στην περιοχή της Λομβαρδίας, μπορείς να ονειρεύεσαι τη δική σου εκδοχή, για το πως θα ήθελες να μια από τις κορυφαίες Alfa όλων των εποχών.

Related posts

Toyota Urban SUV Concept: Μικρό και ηλεκτρικό έρχεται σύντομα

timesadmin

Επιδοτήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και Ευρώπη εναντίον Κίνας

protothema.gr

Πωλείται η μία από τις δύο Lamborghini Diablo SV Roadster-η τελευταία με V12, χειροκίνητο κιβώτιο και πίσω κίνηση

timesadmin

Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας Ferrari που μόλις κυκλοφόρησε

timesadmin

Πρεμιέρα της Mercedes-AMG GT 63 S E Performance-η ταχύτερη όλων των εποχών

wp-needuser

Η VW δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Magna Steyr για κατασκευάσει το ηλεκτρικό Scout

timesadmin