AYTOKINHTO

Ετοιμοπαράδοτο το Citroen C3 Aircross και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Το Citroen C3 Aircross είναι ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα και προσφέρεται μέχρι το τέλος Αυγούστου με πολύ δελεαστική τιμή εκκίνησης κάτω από 20.000 ευρώ

Top Gear TEAM

Citroen C3 Aircross BlueHDi 110

Το μικρό SUV της Citroen ανανεώθηκε πέρυσι και είναι από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας που προσφέρει 70 συνδυασμούς εξατομίκευσης. Με τρία νέα χρώματα αμαξώματος -συνολικά επτά επιλογές-, δύο χρώματα οροφής και επιλογές διαφοροποίησης για τα πίσω πλαϊνά φινιστρίνια, το Citroen C3 Aircross κυκλοφορεί στην αγορά ετοιμοπαράδοτo και με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Η βασική έκδοση εξοπλισμού Feel Pack με τον βραβευμένο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων τεχνολογίας PureTech απόδοσης 110 ίππων διατίθεται πλέον στα 19.900 ευρώ.

Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με κλιματισμό, προβολείς τεχνολογίας Led Vision, μπάρες οροφής, έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών στο εσωτερικό, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης και infontaiment που υποστηρίζει λειτουργία mirroring μέσω Android Auto και Apple Car Play.

Citroen C3 Aircross BlueHDi 110

Επιπροσθέτως, η βασική έκδοση διατίθεται με έξι αερόσακους, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και το πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Το τελευταίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων τα συστήματα: Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Citroen C3 Aircross BlueHDi 110

Το Citroen C3 Aircross κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού: Feel Pack, C-Ceries, Shine και Rip Curl και εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος βρίσκεται στα178 χιλ., χαρακτηριστικό που του επιτρέπει την απρόσκοπτη κίνηση σε ανώμαλα εδάφη ενώ είναι και αρκετά ευρύχωρο με πορτμπαγκάζ χωρητικότητας 410 λίτρων.

Η αγορά του συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και η συγκεκριμένη προσφορά για τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα με την προνομιακή τιμή θα ισχύει μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Related posts

Αυτό είναι το πιο αεροδυναμικό Audi όλων των εποχών

timesadmin

Μεγάλος όμιλος αυτοκινήτων επενδύει σε ηλεκτρικά αεροσκάφη

protothema.gr

12 video για το πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα οι φίρμες αυτοκινήτων

timesadmin

Επίσημο: Fiat Grande Panda-η ιστορία συνεχίζεται πιο οικογενειακά

wp-needuser

Αυτή η εξαιρετική Mercedes SL “Παγόδα” είναι ηλεκτρική

timesadmin

Tesla: Γιατί όλοι ασχολούνται με το νέο υπερυπολογιστή-κοστίζει 300 εκατ. ευρώ

timesadmin