Συνεχίζεται να διερευνάται η αιτία των συμπτωμάτων που παρουσίασε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Χανίων μετά τον εμβολιασμό της.

Η 50χρονη, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, για να διαπιστωθεί γιατί υπήρξε πρόβλημα και με τα δυο κάτω άκρα της.

Οι πρώτες εξετασεις δείχνουν ότι τα συμπτώματα δε φαίνεται να οφείλονται σε θρόμβωση ή στο εμβόλιο, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Αρχικά υπήρξε ανησυχία ότι επρόκειτο για θρόμβωση ενώ εξεταζόταν αν είχε σχέση με το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί με pfizer.

Τελικά οι πρώτες εξετασεις δείχνουν ότι τα συμπτώματα δε φαίνεται να οφείλονται σε θρόμβωση ή στο εμβόλιο.

Λάθος συναγερμός

Όπως τόνισε ο διευθυντής παθολογικού τομέα και νεφρολόγος του νοσοκομείου Χανίων κ.Τζανάκης μιλώντας στο neakriti.gr: «η γυναίκα δεν έχει θρόμβωση. Το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε με μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Πιθανότατα πρόκειται για αρθρίτιδα ισχίου αλλά θα συνεχιστούν οι εξετάσεις. Εξάλλου μέχρι σήμερα το εμβόλιο με το οποίο εμβολιάστηκε δεν έχει ποτέ συνδεθεί με πιθανές θρομβώσεις. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και πιθανόν να βγει από τη βραχεία».

Γράψτε το σχόλιό σας