Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σήμερα φτάνει στην Αθήνα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε λίγες ημέρες πιάνει δουλειά με τους συνεργάτες του στην Ενωση, ενώ από αύριο ξεκινούν τα πρώτα διαδικαστικά τεστ των «κιτρινόμαυρων».

Στις 17 Ιουνίου η ΑΕΚ πάει στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα παρθούν από τον Σέρβο κόουτς και οι πρώτες σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ. Εν συνεχεία η Ενωση στις 25 Ιουνίου θα ταξιδέψει για την Ολλανδία για το πιο… βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα 4 σημαντικά φιλικά που θα δώσει εκεί (έχει ανακοινωθεί αυτό με την Μπριζ στις Βρυξέλλες στις 9 Ιουλίου).

Ο Μιλόγεβιτς το προηγούμενο διάστημα είδε αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ από την περσινή – κακή – σεζόν και αντιλήφθηκε τα προβλήματα και τα κενά. Και ελπίζει με την μεταγραφική ενίσχυση και δη την άμεση απόκτηση των Τζαβέλλα-Εντσάμ και την υπόθεση Αραούχο, η ΑΕΚ να ενισχυθεί αρκετά σε πρώτη φάση.

Πάντως, ο Σέρβος πρέπει να αποφασίσει ποιοί θα κοπούν από το ρόστερ, ποιοί θα πάνε δανεικοί και ποιοί θα βρίσκονται στην Β’ ομάδα ώστε να είναι και άμεσα διαθέσιμοι όποτε χρειαστεί για την πρώτη ομάδα. Και είναι αρκετοί όλοι αυτοί.

Πάντως, όλες αυτές τις αποφάσεις ο Μιλόγεβιτς θα τις πάρει δίχως την πίεση των ΜΜΕ, καθώς και στην Πορταριά και στην Ολλανδία αποφασίστηκε από την ΑΕΚ να μην υπάρχει παρουσία δημοσιογράφων. Κάτι προφανώς που ισχύει για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, αλλά βολεύει και το κλαμπ και τον νέο προπονητή.

Και άπαντες στην Ενωση ελπίζουν σε ένα νέο δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν, με την παράλληλη μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις-κλειδιά που χρειάζεται η ομάδα ποιότητα και προσωπικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντσάμ και… Σέλτικ τέλος στο Instagram

ΑΕΚ: Το γήπεδο στα Σπάτα θα θυμίζει… «Νίκος Γκούμας» (vids)

O Εντσάμ είναι μία (πραγματικά) μεταγραφή για πρωταθλητισμό