Η Rolls-Royce συνεχίζει την καμπάνια teasers που θα μας οδηγήσει αναπόφευκτα στην επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της Ghost, στρέφοντας τον προβολέα στις εκτενείς αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο του επερχόμενου μοντέλου αλλά και σε ένα καινοτόμο σύστημα ανάρτησης που υπόσχεται “μία ακόμα πιο σταθερή και αβίαστη κύλιση”.

Η εξέλιξη του “Planar” διήρκεσε 3 ολόκληρα χρόνια και το ίδιο το σύστημα περιλαμβάνει ένα αμορτισέρ στο άνω ψαλίδι της εμπρός ανάρτησης, τοποθετημένο μπροστά από την κύρια διάταξη. Νέο είναι και το “Flagbearer” που χρησιμοποιεί κάμερες για να διαβάσει τον δρόμο μπροστά και να προετοιμάσει την ανάρτηση ενώ το “Satellite Aided Transmission” χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προεπιλέξει την ιδανική σχέση στο κιβώτιο για την στροφή που έρχεται. Όλα αυτά, συνθέτουν την τελευταία εκδοχή του “Magic Carpet Ride” που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης όπως πρέπει να κάνει μία Rolls-Royce.

Πριν κλείσουμε, αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα Ghost θα αλλάξει αρχιτεκτονική για να βασιστεί στην τελευταία εκδοχή της αλουμινένιας πλατφόρμας της αγγλικής μάρκας ενώ όπως ανακοινώθηκε, θα εφοδιάζεται τόσο με σύστημα τετρακίνησης όσο και με ένα σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης. Η μοναδική… σταθερά, εκτός από το Spirit of Ecstacy και τις ομπρέλλες φυσικά, αναμένεται να είναι ο twin-turbo V12 των 6,75 λίτρων που θα προσφέρει αβίαστα πάνω από 560 ίππους και 900 Nm ροπής.