11.3 C
Athens
January 23, 2021
ΕΥΖΕΙΝ

Υπάρχουν πισίνες που δεν πρέπει με τίποτα και ποτέ να βουτάμε

Υπάρχουν-πισίνες-που-δεν-πρέπει-με-τίποτα-και-ποτέ-να-βουτάμε

Συγγραφέας σήμερα, ο Dan Kaszeta ξεκίνησε την καριέρα του ως χημικός στον αμερικανικό στρατό.

Αργότερα δούλεψε ως μεσάζοντας σε εταιρίες οπλικών συστημάτων και έχει στο ενεργητικό του συμβόλαια με το Πεντάγωνο, αλλά και μελέτες για χημικό και βιολογικό πόλεμο.

Με δυο λόγια, έχει ένα μακρύ και πλούσιο βιογραφικό και είναι αυτός ακριβώς ο άνθρωπος που όταν σου λέει «μην μπεις σε μια πισίνα» οφείλεις τουλάχιστον να τον ακούσεις.

Ο Kaszeta έγραψε λοιπόν προσφάτως στο Twitter: «Ποτέ μην μπαίνετε σε πισίνα του Λας Βέγκας. Μην ακουμπάτε καν το νερό». Αφού δέχτηκε μερικές οργισμένες απαντήσεις για το αινιγματικό του «τιτίβισμα», αποφάσισε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

As a specialist in chemical and biological warfare, take this warning from me. Never get in a pool in Las Vegas. Don’t even touch the water.

— Dan Kaszeta (@DanKaszeta) May 24, 2020

Γράφοντας πάντα στο Twitter σε μια σειρά από tweets, ο ειδικός αποκάλυψε πως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 εργαζόταν στο τμήμα βιολογικής και χημικής τρομοκρατίας στο Γραφείο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, όταν του τηλεφώνησε ένας ομοσπονδιακός για να ελέγξουν ένα δείγμα που χρειαζόταν ανάλυση.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο ανέλυε πάντα τα δείγματα σε ζεύγη, το ύποπτο δείγμα με ένα δείγμα βάσης. Κι ενώ το συγκεκριμένο αποδείχτηκε τελικά αθώο, ήταν το δείγμα βάσης αυτό που τρομοκράτησε τον Kaszeta.

Το ουδέτερο δείγμα ήταν λοιπόν νερό από πισίνα ενός μεγάλου ξενοδοχείου του Λας Βέγκας. Και βρήκαν κάτι ανησυχητικό. Και μιας και ήταν άνθρωπος της επιστήμης, μάζεψαν κι άλλα δείγματα από άλλες πισίνες ξενοδοχείων της πόλης, βρίσκοντας αντίστοιχα ευρήματα.

Τι βρήκαν; Ανησυχητικά επίπεδα από τα παράσιτα γιαρδία και κρυπροσπορίδιο, αμφότερα ανθεκτικά στο χλώριο, «έναν τεράστιο αριθμό από μεταβολίτες από ανθρώπινα ούρα, ίχνη περιττωμάτων, από άνθρωπο, θηλαστικά και πτηνά. Και ανιχνεύσιμες ποσότητες από κοκαΐνη, κεταμίνη και διάφορα οποιοειδή».

Alarming levels of Giardia and Cryptosporidium, both highly resistant to chlorine. A huge number of metabolites from human urine. Fecal matter, human, mammal, and avian. Trace amounts of cocaine, ketamine, and several different opiates.

— Dan Kaszeta (@DanKaszeta) May 26, 2020

Και πλήθος ιών!

Adenoviruses. A weak immunochromatographic hit for Tularemia (not conclusive). Campylobacter.

— Dan Kaszeta (@DanKaszeta) May 26, 2020

Κι αν ο Kaszeta δεν δημοσίευσε ποτέ τα αποτελέσματα της δικής του έρευνας, υπάρχουν δημοσιευμένες έρευνες που ισχυρίζονται πως οι πισίνες είναι ιδανικά μέρη για την εξάπλωση νόσων.

Δεν υπάρχει εξάλλου λόγος να υποθέσει κανείς πως οι ξενοδοχειακές πισίνες του Λας Βέγκας είναι διαφορετικές από τις αντίστοιχες του υπόλοιπου κόσμου…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ thetimes.GR

Related posts

Μελάνωμα: Αντικαρκινικό εμβόλιο προστατεύει για τέσσερα χρόνια από υποτροπή

Szabi

Παράλυτα ποντίκια με παραπληγία περπάτησαν ξανά χάρη σε πειραματική γερμανική θεραπεία

Szabi

Ύπνος: Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι; Ποια στάση είναι η καλύτερη;

times1

Κορονοϊός: Αν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα 5 συμπτώματα, μην το αμελήσετε!

Κορωνοϊός: Οι μεταλλάξεις μπορεί τελικά να μειώνουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων!

Νέα μέθοδος για την αντιμετώπιση της ημικρανίας

Leave a Comment