Οι δύο μήνες που προηγήθηκαν, μας έκαναν τόσο εμάς ως καταναλωτές, όσο και τις εταιρίες να αλλάξουμε πολλά στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές μάλιστα είναι προς τη θετική κατεύθυνση, καθώς αφενός αυξάνουν τις επιλογές μας, αφετέρου μας προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη σε κάποιες από τις αγορές που θέλουμε να κάνουμε. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Skoda η οποία μέσω του προγράμματος Skoda One Click σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε στο site της εταιρίας, να περιηγηθείτε με άνεση και ασφάλεια στα μοντέλα της και αν το θελήσετε να αποκτήσετε ένα από αυτά με τα εξής προνόμια:

  • Μικρότερη τιμή αγοράς
  • Άτοκη χρηματοδότηση
  • Καταβολή της πρώτης δόσης 6 μήνες μετά

Σε ότι αφορά στις μειώσεις τιμών των μοντέλων, το  ηλεκτρικό  Citigoe iV προσφέρει έκπτωση 2.919€, με την τελική τιμή να φτάνει τα 19.739€,  στη Fabia και στο Scala οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως τα 1.519€ και τα 1.456€ αντίστοιχα. Στην Octavia το όφελος φτάνει έως τα 2.437€, ενώ στην Octavia Combi έως τα 2.438€. Στη Superb οι εκπτώσεις είναι έως τα 2.429€. Τέλος εκπτώσεις υπάρχουν και στα SUV της εταιρείας οι όπου στο ολοκαίνουριο Kamiq φτάνουν έως τα 768€, στο Karoq έως τα 624€ και στο Kodiaq έως τα 1.527€.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Skoda φρόντισαν όλη η διαδικασία να γίνεται με πολύ απλό και εύχρηστο τρόπο, έτσι ώστε ακόμη και όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του internet να είναι σε θέση να βρούνε εύκολα και χωρίς κόπο αυτό που αναζητούν. Άλλωστε όλα τα παραπάνω μπορείτε πολύ εύκολα να τα διαπιστώσετε και εσείς «κλικάροντας» στο πρόγραμμα Skoda One Click