11.6 C
Athens
April 1, 2020
ΣΠΟΡ

Υπάρχει εισαγγελέας για το αντεθνικό παραλήρημα Γκαγκάτση;

-

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον μπροστά στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του καθώς η ΕΕΑ αποφάσισε τον υποβιβασμό του για την πολύκροτη υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη μετά τα αδιάσειστα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους τα μέλη της ΕΕΑ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που γνώριζαν πολύ καλά την μοίρα τους για αυτό και παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για να αντιδράσουν, χωρίς για άλλη μια φορά να πουν κουβέντα για την ουσία, αλλά απειλώντας και χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς και αντεθνικούς χαρακτηρισμούς! Όχι μόνο στην επίσημη ανακοίνωση του, αλλά και ζωντανά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση.

Ο Νο2 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς ίχνος ντροπής σε ζωντανή μετάδοση απείλησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, απείλησε την ίδια την Κυβέρνηση, απείλησε την ίδια την χώρα πως αυτοί στον ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του είναι έτοιμοι να χωρίσουν στα δύο την χώρα! Να χωρίσουν στα δύο την χώρα γιατί ο ΠΑΟΚ «πιάστηκε με το βόδι στην πλάτη» αλλά επειδή είναι ΠΑΟΚ δεν θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Στη λογική «αν μπορείτε να ρίξετε τον ΠΑΟΚ θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο» ο άκρως επικίνδυνος Μάκης Γκαγκάτσης στο παραλήρημα του ουσιαστικά παραβιάζει όλο τον νέο ποινικό κώδικα!

Ανοικτά και δημόσια ο Μάκης Γκαγκάτσης παρακινεί τον κόσμο σε ξεσηκωμό και βία, γιατί η πλέον αρμόδια επιτροπή στην χώρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε με ψήφους 4 προς 1 ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, την οικογένεια Σαββίδη.

Υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει για τον επικίνδυνο Μάκη Γκαγκάτση και όλους όσους στον ΠΑΟΚ επιχειρούν για να σωθούν μετά την παραβίαση του νόμου; Ή θα χρειαστεί ο υπάλληλος της ΕΠΟ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, να στείλει στον εισαγγελέα την συνέντευξη του Μάκη Γκαγκάτση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη;

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ξεστόμισε απίστευτα πράγματα! Είπε πως ήθελαν να χυθεί αίμα (!!!) για αυτό και ανακοίνωσαν την απόφαση της ΕΕΑ την ώρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος λες και δεν ήξερε πως εδώ και μέρες ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση.

Τι είπε μεταξύ άλλων στο παραλήρημα του ο Μάκης Γκαγκάτσης; «Σαφώς και υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας. Δεν είναι δυνατόν να διαβαστούν τα υπομνήματα σε τόσο μικρό διάστημα. Για ποιο λόγο από τα επτά μέλη της Επιτροπής ψήφισαν τα πέντε. Για πιο λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Τζουλάκης πίεσε να βγει σήμερα η απόφαση. Ο Αυγενάκης παίζει ένα θέατρό. Θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του. Κατάλαβα ότι λέει ότι δεν υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση. Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του Αυγενάκη, εμείς δεν έχουμε ακόμη την απόφαση, μόνο το δελτίο Τύπου. Δεν είναι δυνατόν δύο από τα τρία μέλη που ψήφισαν για υποβιβασμό να είναι ορισμένοι από τον κύριο Αυγενάκη».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι με την απόφαση αυτή, η Ελλάδα κινδυνεύει να χωριστεί στα δύο και ζήτησε να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός! Ασύλληπτα πράγματα! Θα χωρίσει ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ την Ελλάδα στα δύο…

«Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρουν θέση για την εισήγηση. Το ζήτημα κρίνει την Εθνική συνοχή της χώρας. Ο Μαρινάκης, ο Αυγενάκης και τα μέλη της ΕΕΑ εκεί οδηγούν, να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία βγαίνει μια απόφαση που κρατά όμηρο τον ΠΑΟΚ. Φυσικά θα προσφύγουμε και στα διοικητικά δικαστήρια, αλλά και στα αθλητικά δικαστήρια, γιατί υπάρχει ένα θέμα που δεν υφίσταται ουσιαστικά. Θα πάμε και στο CAS. Θα προσφύγουμε παντού… Δεν είναι δικαστική απόφαση, είναι πολιτική. Το θέμα είναι Εθνικό, δεν είναι τυχαίο ότι αναρτήθηκε το πανό. Φτιάχτηκε εκείνη την ώρα…

Ο Μαρινάκης και ο Αυγενάκης ήξεραν την απόφαση απ’ ότι φαίνεται. Είναι εθνικό θέμα η απόφαση, δεν είναι δικαστικό». Για να συνεχίσει ανοικτά με τις απειλές! «Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες. Όλος ο κόσμος είναι σοκαρισμένος για μία απόφαση νομικά έωλη και αστήρικτη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Αυγενάκης να το πω ξεκάθαρα, με εντολή Μαρινάκη θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, είναι εντολοδόχος του. Θα πρέπει επίσημα η κυβέρνηση να πάρει θέση. Παίρνει εντολές από τον Μαρινάκη, φυσικά και μπορώ να το δικαιολογήσω πως προσκάλεσε τους Big4 και μετά πήρε μία τέτοια απόφαση. Εφόσον λειτουργεί ως υπάλληλος του ήταν τεχνητό και τίποτα άλλο. Είναι επικίνδυνος για την εθνική συνοχή της χώρας. Είναι η ντροπή της Ελλάδας, ντροπή της Κρήτης, ντροπή του Ηρακλείου. Είναι ντροπή που εκπροσωπεί αυτή την Κυβέρνηση.

Όπως φαίνεται με την απόφαση του κ. Αυγενάκη, θεωρούν πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Οι αντιδράσεις είναι πρωτόγνωρες. Δεν έχουν συμβεί ξανά στα χρονικά. Ο κ. Αυγενάκης υποκινεί την βία με τις κινήσεις του και την σημερινή απόφαση με τα διορισθέντα μέλη της ΕΕΑ».

Λίγο αργότερα ο άνθρωπος που ζωντανά σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας παρακινούσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε βία, να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι υποκινητής της βίας και ο Αυγενάκης είναι ανθέλληνας σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα!

Και το ζητούμενο πλέον είναι υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει για το παραλήρημα Μάκη Γκαγκάτση; Υπάρχει κράτος να επέμβει για τον Μάκη Γκαγκάτση που παραβίασε όλο το νέο ποινικό κώδικα; Ή ο κάθε Μάκης Γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίζουν να ξεστομίζουν απειλές κατά της χώρας, να επιτίθενται με αντεθνικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τα αρμόδια όργανα;

Related posts

Μαυρωτάς: «Με πειθαρχία, υπομονή και επιμονή θα βγούμε νικητές»

Simon Nox

«Εφυγε» από τη ζωή πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ που είχε κορωνοϊό!

Simon Nox

Ολλανδία: «Φρένο» από την κυβέρνηση στα πρωταθλήματα έως την 1η Ιουνίου

Simon Nox

Σεμέδο: «Δεν είμαι αυτό που λένε, είμαι αυτό που είμαι» (pic)

Simon Nox

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ο Φορτούνης (vid)

Simon Nox

Σόλσκιερ: «Οι κοπέλες να τους κάνουν σέντρες!»

Simon Nox

Leave a Comment