17.3 C
Athens
September 22, 2019
FACES

Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για όλα, καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Παντού».

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη, ενώ ξεκίνησε την κουβέντα από την αποκάλυψη της ηλικίας της.

Παραδεχόμενη λοιπόν πως είναι στα 52, η Κατερίνα Λέχου απάντησε στο αιώνιο ερώτημα γύρω από τη διαχρονικά γοητευτική της εμφάνιση: «Δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Έχω πολύ καλό DNA από τη μαμά μου, δεν προσέχει πολύ και παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλοστεκούμενη γυναίκα στα 74. Είναι το “παν μέτρον άριστον” σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Στη διασκέδαση, στο φαγητό, στο ποτό, στο οτιδήποτε…».

Με αφορμή τον ρόλο της στην παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά» στο θέατρο «Άλσος», η Κατερίνα Λέχου μίλησε για το κεφάλαιο «απιστία» στις διαπροσωπικές σχέσεις. «Η απιστία είναι μέσα στη ζωή, αν διαλέξεις το λάθος πρόσωπο. Δεν ξέρω αν μου έχει συμβεί αλλά όταν κάνω flashback στις σχέσεις της ζωής μου μάλλον θα μου έχει συμβεί. Επειδή όμως είμαι λίγο αφελής, μάλλον δεν θα έδωσα σημασία. Καλύτερα να μη συμβεί ποτέ. Η απιστία δεν συντελείται στο κρεβάτι αλλά στο μυαλό. Άμα δραπετεύσει το μυαλό αλλού, τελείωσε…» ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να κρατάς μια σχέση στην πρώτη φάση του έρωτα, αυτό είναι ουτοπικό. Αλλά να μην τη θεωρείς δεδομένη – αυτό είναι ενεργή σχέση. Άμα θεωρείς κάτι δεδομένο, την επικοινωνία με έναν άνθρωπο, θα τη χάσεις».

Μάλιστα, η Κατερίνα Λέχου μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση με τον σύζυγό της, Μάνο. «Δεν είμαι πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά με τον Μάνο είμαι 12 χρόνια. Απλώς δεν συζούμε 12 χρόνια, συζούμε από το 2013 που παντρευτήκαμε. Προσπαθώ να κρατάω τη σχέση ενεργή, αλλά θέλω να σου πω ότι είναι δύσκολο. Δεν είναι με ροδοπέταλα ο δρόμος, έχει αγκάθια πολλά. […] Η προβολή είναι το μόνο που ο Μάνος δεν βιώνει δύσκολα. Έχει υπάρξει και εκείνος ένας αθλητής προβεβλημένος, στο πόλο. Επειδή και εγώ είμαι πολύ ήρεμη και χαμηλών τόνων…» εξομολογήθηκε, τονίζοντας: «Θαυμάζω την ηρεμία του. Είναι πολύ ήρεμος και καθόλου οξύθυμος σε αντίθεση με εμένα. Θαυμάζω τη στωικότητα… Όλα αυτά που σου λέω έχουν και την αρνητική τους πλευρά. Εγώ δεν πιστεύω στα συν και τα πλην, η δοσολογία κάνει τη διαφορά. Το πείσμα είναι κακό πράγμα; Δεν είναι. Αλλά αν είναι πολύ μεγάλο, ναι – γιατί γίνεσαι αμετακίνητος. Θα έλεγα πως είναι ένας γλυκός άνδρας».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε τι την άλλαξε αυτή η σχέση, η ίδια απάντησε: «Αυτό που αλλάζει είναι το μέσα μας. Με έμαθε να μη θεωρώ τίποτα δεδομένο στις σχέσεις – αυτό το εμπέδωσα καλά με τον Μάνο».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Κατερίνα Λέχου εξήγησε πώς σταμάτησε να διαπληκτίζεται και αντιδρά έντονα όταν διαφωνεί με κάποιον: «Λες κάτι εσύ για μένα. Μπορεί να είναι και σημαντικό. Και δεν μιλάω πια καθόλου. Αλλά πρόσεξε, δεν το έχω πάρει προσωπικά, άρα δεν βάλει τον εγωισμό μου. Δεν πιέζομαι, το αφήνω. Δεν αναλώνομαι σε κουβέντες εκεί που δεν χρειάζεται, έχω μια διάκριση. Ζορίστηκα τόσο πολύ μιλώντας που μου βγήκε σωματικά πια. Τα τελευταία χρόνια μου αρέσει η απόλυτη σιωπή. Όταν δεν μιλάω εξοικονομώ και ενέργεια. Ο άλλος εν τω μεταξύ μένει με την τελευταία του κουβέντα, την οποία έχει τη δυνατότητα να την ανακαλέσει, να τη σκεφτεί».

Τέλος, ο Παναγιώτης Σουρέλης τη ρώτησε για μία παλαιότερη υπόθεση απάτης εις βάρος της, όταν κάποιος επιτήδειος της είχε αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό, με την ηθοποιό να αναφέρει πως η υπόθεση είναι στα δικαστήρια ακόμα και μετά από 8 χρόνια.

Related posts

Ελένη Μενεγάκη

times1

Κατερίνα Γκαγκάκη | Ελένη Τσολάκη

times1

Λάμπης Λιβιεράτος

times1

Ναταλία Γερμανού

times1

Σωτήρης Κοντιζάς

times1

Βάσω Λασκαράκη

times1

Leave a Comment