Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάποτε έπαιρνα πολλά λεφτά» (vid) | Pagenews.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στην εκπομπή της για τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος. Η κουβέντα πήγε στους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του θεάματος αλλά και τη δημοσιογραφία, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως κάποτε έπαιρνε αρκετά χρήματα στο Alter. «Τα χρήματα ήταν πολύ περισσότερα απ’ ότι είναι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τσιμτσιλή.

«Τώρα, λες ευχαριστώ θεέ μου που έχω δουλειά, που πληρώνομαι στο τέλος του μήνα και ευχαριστώ θεέ μου, αν παίρνεις λίγο καλύτερα χρήματα από το μέσο όρο», τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, ώστε να αναδείξει τις διαφορές του «χθες» με το «σήμερα» σε μισθολογικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Κάποτε όλοι οι άνθρωποι αυτού του χώρου, που λέγεται θέαμα, δημοσιογραφία, τηλεόραση, ηθοποιία, όλοι έπαιρναν πολύ περισσότερα χρήματα. Τώρα, λες ευχαριστώ θεέ μου που έχω δουλειά, που πληρώνομαι στο τέλος του μήνα και ευχαριστώ θεέ μου, αν παίρνεις λίγο καλύτερα χρήματα από το μέσο όρο. Εγώ όταν έπαιρνα πολλά λεφτά στο Alter, γιατί έχω πετύχει κι εγώ αναλογικά αυτή την περίοδο… Τότε για να κάνω μια συμμετοχή σε μια εκπομπή, τα χρήματα ήταν πολύ περισσότερα απ’ ότι είναι σήμερα…».