24.7 C
Athens
June 20, 2019
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνέντευξη με τους ανθρώπους της Doogee Hellas!

Συνέντευξη στον Πέτρο Κυπραίο

Τα smartphones της Doogee δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή εταιρεία ανήκει στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες της Κίνας. Το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τις συσκευές της Doogee είναι η αξιοπιστία, τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά η προσιτή τιμή, για αυτό και οι συσκευές της γνωρίζουν την καθολική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Τα προϊόντα της Doogee χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καθώς από τη μία έχουμε τα κλασικά smartphones και από την άλλη μία ευρεία γκάμα από rugged συσκευές, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν στα δύσκολα και στην υπερβολική κακομεταχείριση.

Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κ. Λάζαρο Καραούλη, υπεύθυνο της LK Smart Solutions, η οποία έχει αναλάβει την επίσημη εμπορική εκπροσώπηση της Doogee στην Ελλάδα, με τη δημιουργία της Doogee Hellas και όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά στοιχεία για τις δραστηριότητες της στη χώρα μας.

ΠΚ: Ξεκινώντας θα θέλαμε να μας μιλήσετε για την Doogee Hellas, τι ακριβώς είναι;

S.S: Η Doogee Hellas είναι η πρωτοβουλία της LK SMART SOLUTIONS, Επίσημο Αντιπρόσωπο της Doogee στην Ελλάδα και την Κύπρο για οργανωμένη προώθηση των προϊόντων Doogee στην Ελλάδα μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων, όπου θα δίνεται η δινατότητα 2 χρόνων εγγύησης και άμεσης ανταπόκρισης σε περίπτωση βλάβης σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα.

ΠΚ: Μιλήστε μας για τα Doogee phones, ποια είναι τα μοντέλα που φέρνετε στην ελληνική αγορά;

S.S: Η Συνεργασία με την Doogee επισημοποιήθηκε στο περυσινό ταξίδι που κάναμε στην Κίνα προκαλώντας επαφή στα γραφεία της Doogee στην Shenzhen. Το ενδιαφέρον μας για τα κινητά Doogee προέκυψε από την ανάγκη για ανθεκτικά κινητά τα οποία να αντέχουν στα νερά και στη σκόνη σε δύσκολες συνθήκες στην εργασία ή σε κάποιο χόμπυ. Την ανάγκη αυτή μας την καλύπτει η σειρά S της Doogee S60, S70, S70 lite, S80 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΚ: Εκτός από τα γνωστά rugged μοντέλα που είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε κάθε αντιξοότητα, διαθέτετε στην αγορά και casual smartphones στο line-up της Doogee;

S.S: Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει το λανσάρισμα της σειράς Y της εταιρείας η οποία διαθέτει υψηλής ποιότητας μοντέλα με ένα πολύ ελκιστικό design που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερες μάρκες εννώ οι τιμές παραμένουν εξαιρετικά χαμηλές με πάρα πολλές νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Σύντομα θα βρίσκονται κοντά μας τα Doogee Y8 plus, Y7, ενώ το μοντέλο X70 το οποίο προωθείτε ήδη από πέρυσι, δείχνει να πηγαίνει πάρα πολύ καλά και να το αγκαλίαζει το καταναλωτικό κοινό.

ΠΚ: Ποια κατά τη γνώμη σας είναι τα τρία χαρακτηριστικά που καθιστούν τα προϊόντα της Doogee μοναδικά στην κατηγορία τους;

S.S: Τα κινητά Doogee διακρίνονται για την Ανθεκτικότητά τους, την μεγάλη αντοχή της μπαταρίας τους, την ταχύτητά τους μέσα από τη λειτουργία του λογισμικού Android της Google. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν την Doogee ηγέτιδα εταιρεία στα Rugged μοντέλα. Φέτος ξεκίνησε και η διανομή του πρώτου ανθεκτικού μοντέλου παιχνιδιών στον κόσμο S70. S70 lite το οποίο μαζί με την κονσόλα Gamepad G1 μετατρέπει το κινητό σε παιχνιδομηχανή και προσφέρει δυνατές εμπειρίες στους χρήστες.

ΠΚ: Μιλήστε μας για τις υπηρεσίες service που προσφέρετε στην Doogee Hellas;

S.S: Η Doogee Hellas ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών μας δημιούργησε εξειδικευμένο τμήμα επισκευών κινητών συσκεύων Doogee με αμεσότητα, αξιοπιστία και ακρίβεια στις ελάχιστες περιπτώσεις που παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία σε οποιαδήποτε συσκευή Doogee έχει αγοραστεί από το δίκτυο μας.

Related posts

Δώρο Οδική Βοήθεια για 180 ημέρες σε πελάτες WIND ONE

times1

Με ελληνικό κρασί τα «έτσουζαν» οι πρόγονοι του Αστερίξ

times1

Αλλο ένα επιστημονικό βραβείο για τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη

times1

Breakthrough Listen: Οι στενές επαφές τρίτου τύπου μπορούν να περιμένουν

times1

Δυνατότητα άμεσης φραγής στα 5ψήφια προσφέρει η WIND

times1

Εφαρμογή βγάζει εκτός κάδρου πρόσωπα από φωτογραφίες και έργα ζωγραφικής

times1

Leave a Comment