Χρηστίδου-στον-realfm-97,8:-Μέχρι-η-ελιτίστικη-δήθεν-αριστερή-νομενκλατούρα-να-μας-διαγράψει-όλους,-δεν-θα-φύγει-κανείς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδου στον Realfm 97,8: Μέχρι η ελιτίστικη δήθεν αριστερή νομενκλατούρα να μας διαγράψει όλους, δεν θα φύγει κανείς

πολιτική

Ραλλία Χρηστίδου

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σκότος» τόνισε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ η Ραλλία Χρηστίδου μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Νίκο Χατζηνικολάου, Κάτια Μακρή και Αντώνη Δελλατόλα.

«Οι άνθρωποι που στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα τα επίπεδα, από τους απλούς και αγνούς ψηφοφόρους μέχρι τα μεσαία στελέχη, μέχρι τους βουλευτές, έχουμε δώσει την υπόσχεση για αξίες όπως η Δημοκρατία, η ελευθερία, η ισότητα, η κοινωνική Δικαιοσύνη. 80.000 άτομα εξέλεξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, 163 τον καθαίρεσαν αντιθεσμικά και παράνομα, η Κεντρική Επιτροπή- όποιος γνωρίζει το Καταστατικό η ΚΕ δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, δηλ. καταχράστηκε εξουσία. Επέλεξαν να τον καθαιρέσουν αυτομάτως κάτι που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Χρηστίδου.

Η ίδια υποστήριξε ότι «πρέπει πάση θυσία να ασκήσουμε πιέσεις να γίνει το Συνέδριο δημοκρατικά και νόμιμα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας, ζήτημα να επανέλθει η νομιμότητα στο κόμμα».

Η Ραλλία Χρηστίδου υπογράμμισε ότι «την αλήθεια πολλές φορές δεν χρειάζεται να την υπερασπιστείς και παραπάνω. Λέμε τα λογικά και αυτονόητα και θεωρούμε ότι όλα αυτά τα στελέχη (πρώην βουλευτές, πρώην στελέχη, νυν αποσπασμένα στελέχη, μετακλητοί υπάλληλοι) δεν είναι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Παππά η Ραλλία Χρηστίδου ανέφερε ότι «επιτρέψτε μου να έχω μια επιφύλαξη για τη στήριξη. Στα λόγια μπορεί όλοι να λένε πολλά, σημασία έχουν όμως, οι πράξεις». Πρόσθεσε ότι το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ότι «πίστεψε στις αγνές και ειλικρινείς προθέσεις ανθρώπων».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «μέχρι αυτή η κομματική, ελιτίστικη δήθεν Αριστερή αυτοαναφορική νομενκλατούρα να μας διαγράψει όλους και να μας αποκλείσει όλους, δεν θα φύγει κανείς. Και ούτε υπάρχουν βλέψεις για άλλο κόμμα. Είναι καθήκον μας γιατί έχουμε δώσει δύο όρκους, και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ελληνικό λαό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ραλλία Χρηστίδου σημείωσε ότι «η συζήτηση για τα μαύρα ταμεία δεν αναδείχθηκε ούτε από τον κ. Κασσελάκη ούτε από τον κόσμο, τα μέλη. Αναδείχθηκε ως μια επιθετική κίνηση από στελέχη που τον υπονόμευαν από την πρώτη στιγμή. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τον «δικό μου ΣΥΡΙΖΑ» ότι δεν θα πάρει μαύρα χρήματα όταν τέθηκε το ζήτημα εξυγίανσης των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ίδια διευκρίνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι πρόσωπο συγκεκριμένο, αλλά αυτό που υπηρετεί θεσμικά και τη βάση. Θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσει ο Στέφανος Κασσελάκης τις εκλογές στο Συνέδριο».

Ακούστε το ηχητικό:https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2024/10/2024-10-14_Rallia_Xrhstidoy_-_Xatzhnikolaoy-Makrh-Dellatolas_id93325.mp3

Related posts

Νίκος Παππάς στην ΚΕ: Οι ηγεσίες στην Αριστερά δεν έχουν λευκή επιταγή – Όλες οι εξουσίες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελεγκτέες και ανακλητές

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δίνει «φύλλα πορείας» σε υπουργούς για τις ευρωεκλογές – Αναλαμβάνουν την ευθύνη περιφερειών

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία: Ο κ. Μαρινάκης κάνει το άσπρο – μαύρο

wp-needuser

Κρίσιμες ώρες για τον δήμαρχο Αιγιάλειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

James Rollner

Νίκος Ρωμανός στον Realfm 97,8: Δεν αρκεί μόνο η αυστηροποίηση των ποινών – Η παραβατικότητα των ανηλίκων είναι πολυσύνθετο φαινόμενο

wp-needuser

Ξάνθη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει βουλευτή της ΝΔ για επεισόδιο σε γλέντι – Διαψεύδει ο ίδιος

wp-needuser