LIFESTYLE

Χρηστίδου για Γερμανού: Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά

Χρηστίδου για Γερμανού: Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά

Media

Σίσσυ Χρηστίδου

Τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο, σχολίασαν στη σημερινή (9/12) εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας το θέμα, ανέφερε ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους παρουσιαστές και αναρωτήθηκε τι θα είχε συμβεί αν αντί για τη Ναταλία Γερμανού τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Σ’ αυτό το σημείο μου έρχεται μια έκφραση που έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίτα πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα.

Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή σαν αυτή που έκανε η Ναταλία, που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η φράση που είπε ότι «δεν είσαι καλός». Το δεν ταιριάζουμε το ακούω, το δεν λειτουργεί η χημεία μας το ακούω. Πολλές φορές μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, με άλλους να μην ταιριάζει.

Θέλω να πω ότι οι άνθρωποι έχουν χημείες μεταξύ τους, αλλά το να λες σε έναν άνθρωπο «δεν είσαι καλός» εγώ δεν το βρίσκω σωστό γιατί μπορεί να μην είναι καλός με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που αυτή εκτιμούσε. Το δεν ταιριάζουμε και δεν λειτουργεί η χημεία μας είναι πολύ θεμιτό. Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες τους κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Related posts

Οι αθλητικές εφημερίδες 8/4/2024

James Rollner

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή

timesadmin

Η Φάρμα: Ένας απρόσμενος τραυματισμός διακόπτει τη σημερινή δοκιμασία

timesadmin

Survivor 2024 – Trailer 26/2: Στα μαχαίρια Διάσημοι και Μαχητές και στη μέση ο Σταμάτης

timesadmin

Έρωτας Φυγάς: Η Φωτεινή είναι νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του

timesadmin

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

timesadmin