Χαρδαλιάς:-Αγωνιζόμαστε-για-τον-άνθρωπο,-το-μήνυμα-έναν-χρόνο-μετά-την-εκλογή-του-ως-περιφερειάρχης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Αγωνιζόμαστε για τον άνθρωπο, το μήνυμα έναν χρόνο μετά την εκλογή του ως περιφερειάρχης

Με φίλους, συνεργάτες και υποψήφιους της παράταξής τους γιόρτασε ο Νίκος Χαρδαλιάς τον έναν χρόνο από την εκλογική του νίκη στις πεφιερειακές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Με μήνυμα «ένας χρόνος – μια οικογένεια – μια ομάδα», ο περιφερειάρχης Αττικής θέλησε, με τον τρόπο αυτό, να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και να τιμήσει τους ανθρώπους που πορεύτηκαν δίπλα του, όλους αυτούς τους μήνες, από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας πέρυσι μέχρι και σήμερα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Σε όλους εκείνους που μαζί βρεθήκαμε στο πεδίο, στις γειτονιές, που συγκινηθήκαμε, που αισθανθήκαμε τη δύναμη μιας προσπάθειας που ήταν ξεχωριστή. Η προσωπική επαφή είναι ό,τι πιο σημαντικό. Στο τέλος αυτής της διαδρομής, θέλω όλοι μας να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Όπως ακριβώς όταν ξεκινήσαμε», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής στον χαιρετισμό του.

xardalias-pf

Στις 3 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση των μεγάλων έργων σε όλη την Αττική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε την ισχυρή του βούληση για έργα πνοής σε όλο το Λεκανοπέδιο, με σαφές σχέδιο, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένους πόρους. Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε, στις 3 Δεκεμβρίου σε μία μεγάλη εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα ανακοινώσει τα δεκάδες έργα τα οποία η Περιφέρεια Αττικής θα υλοποιήσει και στους 66 Δήμους της Αττικής, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2028.

Όπως τόνισε πρόκειται για «έργα με συγκεκριμένο “πρόσωπο” για την κάθε γειτονιά, για τα οποία θα πούμε πότε ξεκινάμε, πώς θα τα χρηματοδοτήσουμε και το κυριότερο πότε θα τα παραδίδουμε στους πολίτες»

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι η αναπτυξιακή δυναμική της Αττικής και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί την πρώτη και βασική του προτεραιότητα. «Αυτό που μας χαρακτηρίζει, είναι αυτό που λέω από την πρώτη ημέρα. Δεν επιθυμώ να είμαι ευχάριστος, αλλά χρήσιμος. Ποτέ δεν θα υποσχεθώ πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να υλοποιήσω. Γιατί, ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε είναι οι συμπολίτες μας, οι αγωνίες τους, οι ανησυχίες τους, οι γειτονιές μας και στους 66 Δήμους της Αττικής μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Related posts

Μητσοτάκης: Δεν θα βγω στη σύνταξη, κάλπες το 2027 – Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, ευρεία συνταγματική αναθεώρηση

timesadmin

Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Ακούσαμε μεγάλη έκρηξη, ο πόλεμος γίνεται και εδώ, όχι μόνο στο μέτωπο

protothema.gr

Εργατικό δυστύχημα στη Σαλαμίνα: «Πυρ ομαδόν» των κομμάτων της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση

timesadmin

Θεοδώρα Τζάκρη: «Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές»

sakana1

Οι 8 λέξεις από το Μαξίμου για το ομόφωνο «όχι» της Ιεράς Συνόδου στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών

timesadmin

Κύκλοι Υπ. Παιδείας για ψήφιση ν/σ για μη κρατικά πανεπιστήμια: «Τομή ανάμεσα σε ένα κρατικίστικο νεκρό παρελθόν και σε μια νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα»

timesadmin