Χαμός-στα-social-media-με-τα-σχόλια-της-Έλενας-Ακρίτα-για-την-εμφάνιση-της-Κατερίνας-Παναγοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στα social media με τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου

Έλενα Ακρίτα Κατερίνα Παναγοπούλου

Χαμό στα social media έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε με σκωπτικό τρόπο στα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η δημοσιογράφος του MEGA, γράφοντας σε ανάρτησή της τα εξής: «Δεν ξέρω ποια είναι αλλά λογικά την ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα και βιντάζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει».

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε και με δεύτερη ανάρτησή της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν δημοσιογράφος (όπως μαθαίνω τώρα, δεν βλέπω ποτέ ειδήσεις στο MEGA) φοράει κάθε χρόνο αποκλειστικά και μόνο τα ρούχα που σχεδιάζει η γυναίκα του πρωθυπουργού, τότε υπάρχει πολιτικό θέμα κι αφορά στην αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία της. (Αν είχε διευθυντή τον Λέοντα Καραπαναγιώτη θα τής έκανε δριμείες παρατηρήσεις. Αλλά αυτές οι εποχές περάσανε…).

Κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη δεξίωση εκπροσωπεί – και δη στη γιορτή της Δημοκρατίας – το Μέσον στο οποίο εργάζεται κι όχι τον εαυτό της. Στη ζωή της μπορεί να φοράει ό, τι θέλει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να την κρίνει.  Εγώ βλέπετε, διδάχτηκα δημοσιογραφία από μεγάλους Δασκάλους όπως ο Γιάννης Καψής, ο Λέων Καραπαναγιώτης, ο Αλέκος Φιλιππόπουλος, ο Γιώργος Ρωμαίος κ.α. Άγνωστα ονόματα για σας, φωτεινοί φάροι για μας. Είχαμε την Ελένη Βλάχου της Καθημερινής, είχαμε τον Σεραφείμ Φυντανίδη στην Ελευθεροτυπία.

Οι περισσότεροι πετσωμένοι που «δημοσιογραφούν» σήμερα δεν θα περνούσαν ούτε το κατώφλι ιστορικών εφημερίδων. Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά.  Όσο για το αισθητικό σκέλος, όχι δεν μου αρέσει καθόλου, και ναι αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Βασίλης Ζούλιας απλώς τα ρούχα του είναι πολύ ακριβά.  Καθένας με την αισθητική του.  Και κάτι τελευταίο – γιατί το άκουσα κι αυτό.  Δεν ζηλεύω τα νιάτα της. Τα δικά μου ζηλεύω».

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν «βροχή» σχολίων στα social media και ιδιαίτερη αίσθηση καθώς η ίδια είναι αναπληρώτρια Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ορισμένοι χρήστες επισημαίνουν «για ποια ελευθερία έκφρασης μιλάμε», άλλοι επισημαίνουν ότι η Έλενα Ακρίτα «την λοιδωρεί για το ντύσιμό της λόγω της δικαστικής διαμάχης που έχει με την σύζυγο του πρωθυπουργού» κ.α.

Related posts

Σκυλακάκης: Η κλιματική κρίση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της γενιάς μας

timesadmin

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει τη διάταξη για τις δίκες, που τώρα καταγγέλλει

timesadmin

Τι απαντούν κύκλοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον «εξαφανισμένο» πίνακα μετά την αποχώρηση Αυγενάκη

timesadmin

Γιάννης Ραγκούσης: Διαψεύδει συνάντηση με Δούκα και Θεοχαρόπουλο – «Παρακολουθώ τον αγώνα Αυστρία-Τουρκία»

protothema.gr

Σκέρτσος: Τελικά, η Ελλάδα και παράγει και εξάγει

timesadmin

Ηλίας Κασιδιάρης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

James Rollner