Χάρης-Δούκας-στον-ΑΝΤ1:-Πιστεύω-στην-ανατροπή-–-Ήθελα-πολύ-το-debate
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας στον ΑΝΤ1: Πιστεύω στην ανατροπή – Ήθελα πολύ το debate

πολιτική

Χάρης Δούκας ΑΝΤ1

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚΧάρης Δούκας. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων κατά την συνομιλία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην διαφορά του πρώτου γύρου, το ακυρωθέν ντιμπέιτ και τα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Για την διαφορά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το αν μπορεί να καλυφθεί, εκδήλωσε την πίστη του στη νίκη. “Πιστεύω πως η διαφορά μπορεί να ανατραπεί. Είναι ισχυρό το μήνυμα της αλλαγής που δώσαμε την πρώτη εβδομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή. Θέλω να έρθουν και να ψηφίσουν και οι 300 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την πρώτη εβδομάδα”.

Για το ακυρωθέν ντιμπέιτ δήλωσε πως “το ήθελα πολύ. Ήταν μια δημόσια δέσμευση και τις δεσμεύσεις αυτές πρέπει να τις τηρούμε. Χρειαζόταν για να κρατηθεί υψήλα το ενδιαφέρον του κόσμου. Για να ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανάγκες του. Έπρεπε να τεκμηριώσουμε τον λόγο που δεν κατάφερε να γίνει το ντιμπέιτ και να ξεκαθαρίσουμε το δίλημμα της ψήφου“.

Ερωτηθείς για τον λόγο που πρέπει να τον ψηφίσει ο κόσμος και τι αλλαγές πρόκειται να φέρει αν εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως “σκοπεύω σε ένα ανοιχτό μοντέλο διακυβέρνησης, ένα συλλογικό μοντέλο. Θέλω να συμμετέχουν και να συναποφασίζουν όλοι μαζί. Να δείξουμε μία ενωτική γραμμή. Θα έχουμε καθαρές θέσεις και απόψεις αν εκλεγώ“.

Σχετικά με τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως “είμαι με την πρόοδο. Είναι ωραίο το να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να τις συνδυάζουμε. Αυτό είναι το διακύβευμα της επόμενης ημέρας. Για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι η επόμενη μεγάλη παράταξη“.

“Με ενηλικίωσε πολιτικά η Φώφη Γεννηματά. Θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να νικήσει”, σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Κλείνοντας τόνισε πως ακόμα και αν δεν εκλεγεί θα συνεχίσει να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ με όλες του τις δυνάμεις. “Πάντα είμαι στρατιώτης στην πρώτη τη γραμμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ο Καρανίκας αναλύει γιατί «ίσως είναι για καλό» η έκπτωση Κασσελάκη: Θα διαχωριστούν τα μέλη από τα ιντριγκαδόρικα στελέχη

protothema.gr

Ο Κραουνάκης λέει «αντίο» στον Κασσελάκη: Η ψυχή μου έχει φύγει μακριά… ο τρόπος που πετάχτηκε έξω ο Πολάκης που τον στήριξε δεν μου άρεσε

protothema.gr

Σπαρτιάτες: Παραμένουν στη Βουλή έως την εκδίκαση της υπόθεσης για εξαπάτηση των εκλογέων

timesadmin

Κασσελάκης: Στερεότυπο του παρελθόντος ότι ένας Αριστερός δεν μπορεί να πλουτίσει – Δεν σκηνοθετώ τον εαυτό μου

James Rollner

Σχολή Πολέμου: Το “Top Gun” του Στρατού Ξηράς έδωσε την 10η τάξη

wp-needuser

Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία

protothema.gr