spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Χάος στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδη: «Ήσασταν με τους λύκους στην Αθηναϊκή Λέσχη», «ντροπή σας», δείτε βίντεο

Χάος στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδη: «Ήσασταν με τους λύκους στην Αθηναϊκή Λέσχη», «ντροπή σας», δείτε βίντεο

Χάος στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδη: «Ήσασταν με τους λύκους στην Αθηναϊκή Λέσχη», «ντροπή σας», δείτε βίντεο

«Καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμὸν» το καυστικό σχόλιο του βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη

Χάος στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδη: «Ήσασταν με τους λύκους στην Αθηναϊκή Λέσχη», «ντροπή σας», δείτε βίντεο

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τελευταία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ζωής Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επέκρινε τον Παύλο Χρηστίδη για την παρουσία του στην πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Η αντιπαράθεση έλαβε και χαρακτήρα επί προσωπικού, όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εμφάνισε παλαιότερη φωτογραφία της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον Ευάγγελο Μεΐμαράκη.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Τι δουλειά έχετε κύριε Χρηστίδη με το Israel Allies Foundation στην Αθηναϊκή Λέσχη; Και δεν έχει πει κουβέντα το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός σας» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, με τον Παύλο Χρηστίδη να μιλά από τα βουλευτικά έδρανα για fake news. Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για σύμπραξη με την κυβέρνηση αλλά και σιωπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη.

«Επειδή πήρατε τα λουλούδια του κ. Μεΐμαράκη αλλάξατε απόψεις;»

Σε υψηλούς τόνους της απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης, που της καταλόγισε «θέατρο, ψέματα και υποκρισία» και την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη. «Να λέτε εσείς σε εμένα για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, και την παρουσία μας εκεί, που με έχετε δει όσες φορές με έχετε δει. Να λέτε τέτοια ψέματα!», είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι το κόμμα του έχει συγκεκριμένη θέση για το Παλαιστινιακό από το 2016, όταν πρόεδρος ήταν η αείμνηστη Φώφη Γεννήματα.

Εμφανίζοντας στη Βουλή φωτογραφία της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Μεϊμαράκη, είπε: «Επειδή είστε αγκαλιά και πήρατε τα λουλούδια του κ. Μεϊμαράκη, αυτό πάει να πει ότι αλλάξατε τις απόψεις σας; Γίνατε ένα με τη ΝΔ;». Και ζήτησε την κυρία Κωνσταντοπούλου να ζητήσει συγγνώμη για την αναπαραγωγή fake news, καταλογίζοντάς της επικοινωνιακό σόου.

«Αυτή είναι η φωτογραφία υποδοχής μου όταν ανακοινώθηκε πως προτείνομαι ως επόμενη πρόεδρος της Βουλής. Είναι μια δημόσια φωτογραφία. Χαίρομαι που την κρατάτε. Να μου δώσετε αντίγραφο. Θα έχετε υπ’ όψιν τη σφοδρή σύγκρουση μου με τον κ. Μεΐμαράκη», σχολίασε η κυρία Κωνσταντοπούλου. «Καταλαβαίνω που είστε ταραγμένος. Σας συμπαθώ. Και ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα. Βλέποντας ότι από τους λύκους ήσασταν κι εσείς στην Αθηναϊκή Λέσχη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρηστίδης την κατηγόρησε για παιχνίδια «άθλιο, απαράδεκτο και ντροπιαστικό».

Η «μούφα αντιπολίτευση» και τα «βιντεάκια στα social media»

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με επίθεση της κυρίας Κωνσταντοπούλου στον Νίκο Ανδρουλάκη, στον οποίο καταλόγισε ότι «ποιεί την νήσσαν» και ότι κάνει χατίρια στην κυβέρνηση, απέχοντας από ψηφοφορίες για άρση ασυλίας κυβερνητικών βουλευτών. Παράλληλα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «μούφα αντιπολίτευση».

«Η κυρία Κωνσταντοπούλου γράφει τα βιντεάκια που θα βγάλει το βράδυ στα social media» αντέτεινε ο κ. Χρηστίδης, εγκαλώντας την για επικοινωνιακό σόου.

Καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε για τον καβγά ο Θανάσης Παφίλης, που ανέβηκε αμέσως μετά στο βήμα. «Καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμὸν», περιορίστηκε να πει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αντάρας: Ποιος είναι ο ιδρυτής της Pizza Fan που συνελήφθη για φοροδιαφυγή 25 εκατ. ευρώ, από τη «Γραμμή» του Κοσκωτά στο δίκτυο των 110 καταστημάτων

«Όπου τους βρίσκω, θέλω να τους διαλύω»: Στο φως μηνύματα για τα στημένα στο μπάσκετ, πληρωμές €150.000 από τον Λιόλιο, οι διαιτητές ζητούσαν χλιδάτα ξενοδοχεία

Pizza Fan: Βρήκαν πάνω από €1 εκατ. και χρυσαφικά σε κρυφό δωμάτιο πίσω από το βεστιάριο της βίλας του ιδιοκτήτη στην Εκάλη

«Έκλεψα την παιδική ηλικία του γιου μου»: Η ομολογία Γαλλίδας τζιχαντίστριας που πήρε τα παιδιά της στη Συρία

19

Μπούμερανγκ για Λιβύη και Τουρκία το παράνομο μνημόνιο: Έφερε Ελλάδα κι Αίγυπτο πιο κοντά, βγαίνει από τον «πάγο» η συμφωνία του 2020

180

Χάος στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδη: «Ήσασταν με τους λύκους στην Αθηναϊκή Λέσχη», «ντροπή σας», δείτε βίντεο

3

Φορτισμένη συναισθηματικά η Ζέτα Δούκα στην Ευελπίδων για την υπόθεση των 700.000 ευρώ που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης

46

Η φωτογραφία του Πασχάλη Τσαρούχα από την Αίτνα που τράβηξε η Κατερίνα Νοτοπούλου: Η υπέροχη γυναίκα μου

12

Pulse: Στο 30% η ΝΔ, στο 16,5% η ΕΛΑΣ, στο 13% το ΠΑΣΟΚ - Σωστά τα μέτρα για τα καύσιμα, χρειάζονται κι άλλα, λέει το 41%

31

Ποια είναι η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης: Το τρόφιμο-έκπληξη που «κέρδισε» κρέας, ψάρι και αυγά

Άννα Βίσση: Τα εκατομμύρια του ΟΑΚΑ και το αγαπημένο της αυτοκίνητο

Ένα σημάδι ελπίδας έρχεται για τρία ζώδια σήμερα

 5 εκδρομές σε ελατοσκέπαστα χωριά κοντά στην Αθήνα

Η επανάσταση στην ενέργεια είναι ήδη εδώ – Οι τεχνολογίες που αλλάζουν τα δεδομένα

LAMDA Development: Ένα νέο σπίτι για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό στο The Ellinikon Sports Park

Ένα μαύρο τρίγωνο 20 μέτρων εμφανίστηκε στη Μαδρίτη και επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν την πόλη αλλιώς

Γιγάντιο κύμα χτύπησε πλοίο και έριξε 62 κοντέινερ στη θάλασσα: 27 χρόνια αργότερα, ψαράδες ανέσυραν χιλιάδες κομμάτια Lego

Στεφανιαία νόσος: «Εργαλείο» έγκαιρης διάγνωσης η αναίμακτη αξονική στεφανιογραφία – Ποιους αφορά

Δείτε Επίσης

Popular Articles