Φειδίας-Παναγιώτου:-«24-χρονών-είμαι,-κάνω-λάθη»-–-Ο-ευρωβουλευτής-για-τις-δοκιμασίες-στο-tiktok-που-προκάλεσαν-«θύελλα»-αντιδράσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φειδίας Παναγιώτου: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη» – Ο ευρωβουλευτής για τις δοκιμασίες στο TikTok που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων

Φειδίας Παναγιώτου

Σάλο είχε προκαλέσει το βίντεο του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, στο Tiktok, όπου μαζί με έναν άλλον γνωστό Youtuber, έβαζαν δοκιμασίες σε νεαρούς με αντάλλαγμα μερικά ευρώ, όπως για παράδειγμα να μασήσουν γόπα έναντι 50 ευρώ.

Ο ευρωβουλευτής, απάντησε στους επικριτές του ότι, «είμαι 24 ετών και κάνω λάθη».

Ο 24χρονος influencer – ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει δηλώσει πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ στην ζωή του, στις 16 Ιουνίου θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ένας από τους 720 εκλεγμένους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Αποκάλυψε τον μισθό που παίρνει

Από την ημέρα που εκλέχτηκε, ο Φειδίας Παναγιώτου ενημερώνει καθημερινά τους 200.000 ακολούθους του για κάθε τι που κάνει. Σε άλλο βίντεο αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τον μισθό που παίρνει ο ίδιος και όλες τις παροχές που απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη του πριν δύο μέρες στην κυπριακή τηλεόραση άσκησε κριτική για τις μεγάλες σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς των ευρωβουλευτών. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δέχεται βροχή βιογραφικών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται ρουσφέτια.

Οι συνεργάτες του

Ο πρώτος συνεργάτης που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, συστήνοντας τον ως κύριο Λουκάνικο.

«Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου στην Ευρωβουλή. Γνωρίστε τον Λουκάνικο, είναι ο καθηγητής μου στο σχολείο και γίναμε κολλητοί γιατί είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω», είπε ο κ. Παναγιώτου.

Ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε είναι ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube.

«Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου ως μέλος της Ευρωβουλής. Γνωρίστε τον Χέσους. Ήταν ο παραγωγός μου στο Youtube και ο εικονολήπτης που μαζί φτάσαμε δεκάδες χιλιάδες προβολές», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Related posts

Επιστολή Μπελέρη προς ΕΕ και ΗΠΑ: Βρίσκομαι στη φυλακή επειδή ήμουν εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης που αντιτάχθηκε στον Ράμα

protothema.gr

Κύκλωμα εκβιαστών: Επόπτες Υγείας της Περιφέρειας Αττικής ανάμεσα στους συλληφθέντες

timesadmin

Ένταση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν με συνθήματα οι υποστηρικτές του Κασσελάκη – «Η βάση μπορεί να φέρει ανατροπή»

wp-needuser

Φλωρίδης: «Ιστορική στιγμή για τη Δικαιοσύνη» η ορκωμοσία των 426 δικαστικών αστυνομικών

James Rollner

Βουλή: Επεισόδιο στα θεωρεία κατά την διάρκεια της ομιλίας Σαμαρά

timesadmin

Ερντογάν: Αναφέρθηκε σε τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα και ζήτησε «δίκαιη λύση» στο Κυπριακό

wp-needuser