Φάμελλος-για-τον-«μπλόκο»-στην-υποψηφιότητα-Κασσελάκη:-«Εξασφαλίζει-την-δημοκρατική-λειτουργία-και-την-επόμενη-ημέρα-του-ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος για τον «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Εξασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία και την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ»

Φάμελλος για τον «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Εξασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία και την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ»

πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος

Για σημαντική απόφαση που εξασφαλίζει την δημοκρατική λειτουργία και την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στην η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην είναι υποψήφιος στην διαδικασία εκλογής αρχηγού ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην δήλωσή του ανέφερε ακόμη ότι «ήταν μία δύσκολη συνεδρίαση καθώς υπήρξε προσπάθεια να υπονομευθεί η δυνατότητα να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή. Επικυρώσομε να τηρηθεί ο ίδιος οδικός χάρτης που έχει αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση. Όσο για τα κριτήρια των υποψηφιοτήτων επαναλάβαμε μία απόφαση του Νοεμβρίου του 2023. Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές συμπεριφορές που αμφισβητούν τις αποφάσεις των οργάνων. Υπερασπιζόμαστε τους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Ο κ. Φάμελλος είπε ακόμη ότι «έγινε ένα ακόμη συνθετικό βήμα» ενώ στο ερώτημα για το αν «αποκλείστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης», απάντησε ότι «δεν υπήρχε διάθεση αποκλεισμού, ωστόσο δεν μπορεί να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του για συμπεριφορές»

Related posts

Πομπέο κατά Ερντογάν: Η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί είναι μια διχαστική κίνηση

protothema.gr

Σκέρτσος: Η λάθος συνταγή της αντιπολίτευσης και το λάθος παράδειγμα της Ισπανίας για τη μείωση του ΦΠΑ

timesadmin

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ – Δείτε βίντεο

protothema.gr

Φαραντούρης: Το BBB της S&P δεν… τρώγεται – Ρωμανός: Η δήλωσή του παίρνει το πρώτο βραβείο λαϊκισμού

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: «Παρών» για την προεδρία δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος

protothema.gr

Χρήστος Σπίρτζης: Κακώς δεν καταδικάστηκε ο Πολάκης, χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin