AYTOKINHTO

Το Abarth 600e ετοιμάζεται και αυτή είναι η πρώτη φωτό

Μετά το 500e σειρά παίρνει το SUV 600e που φοράει τον αγωνιστικό μανδύα της Abarth και έρχεται για ατελείωτες πλαγιολισθήσεις.

Top Gear TEAM

Abarth 600e

Μία εικόνα. Αυτή είναι η νέα προσθήκη στην είδηση της ύπαρξης έκδοσης Abarth του 600e, όμως σε αντίθεση με τα teaser που υπονοούν πολλά αλλά αποκαλύπτουν ελάχιστα, εδώ έχεις μια εικόνα που μπορεί με βεβαιότητα να υποστηρίξει χίλιες λέξεις. Γιατί εκτός του ότι απεικονίζει την κορυφαία εκδοχή του 600e, καταφέρνει να δώσει και το στίγμα του μοντέλου.

Χωρίς περιστροφές, το Abarth 600e είναι όπως ακριβώς θα το θέλαμε. Με αρκετά αισθητικά στοιχεία από τον χώρο των αγώνων, όπως ο χαμηλός μπροστινός προφυλακτήρας και η μεγάλη αεροτομή, καθώς και μια σειρά από μαύρα διακοσμητικά και αρκετούς σκορπιούς περιμετρικά του αμαξώματος. Οι τροχοί χαρακτηρίζονται από τις ζάντες 20 ιντσών με διχρωμία ασημί/μαύρου.

Περιορισμένη έκδοση λανσαρίσματος

Το μοντέλο που βλέπεις μπροστά σου είναι η έκδοση λανσαρίσματος “Scorpionissima” που θα παραχθεί σε μόλις 1.949 μονάδες, κάνοντας αναφορά στο έτος ίδρυσης της μάρκας. Το γεγονός ότι η Abarth επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα μια εικόνα του 600e να ντριφτάρει δεν μπορεί παρά να εκληφθεί ως ένα σαφές υπονοούμενο του χαρακτήρα που θέλει να δώσει στο μοντέλο της.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, το Abarth 600e θα διαθέτει μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 240 ίππων και μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 54 kWh. Το βάρος του αυτοκινήτου αναμένεται να μην ξεπερνά τα 1.520 κιλά, ωστόσο η τελική του ταχύτητα δεν θα είναι υψηλή, παραμένοντας στα επίπεδα των 160 km/h.

Τιμή άνω των 40.000 ευρώ

Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι η τιμή του, όμως με δεδομένο πως το 500e ξεκινά από τα 38.900 ευρώ, το 600e είναι βέβαιο πως θα υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ. Τουλάχιστον θα έχει και αυτό τον τεχνητό racing ήχο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αγωνιστικό του WRC.

Related posts

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Tesla Robotaxi-πού κάνει δοκιμές

timesadmin

Το νέο MG HS θα παρουσιαστεί Goodwood-τι αποκάλυψε στέλεχος της φίρμας για το νέο μοντέλο

wp-needuser

H εξέλιξη στις μάσκες των Mercedes από το 1900 μέχρι σήμερα

James Rollner

Τεχνολογικός κολοσσός αλλάζει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

protothema.gr

Πρώτο trailer για τη σειρά του Ayrton Senna στο Netflix

protothema.gr

Ήρθαν τα νέα XEV YOYO από τον όμιλο εταιρειών Σπανός

timesadmin