Το-προξενιό-της-Ιουλίας:-Ο-Γιωργίκης-ξανακλείνει-την-Ιουλία-στο-υπόγειο
LIFESTYLE

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξανακλείνει την Ιουλία στο υπόγειο

Ο Γιωργίκης εκβιάζει την Ιουλία προκειμένου να της επιτρέψει να δει το παιδί της και γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι έδωσε στο παιδί το όνομα της πρώτης του γυναίκας. Από την άλλη πλευρά, η Κυριακούλα μετά τη συνάντηση με τον Κρίστοφερ ζητά από την Αλεξάνδρα να ξεκόψει από τον Άλκη. Η αγαπημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», έρχεται απόψε στις 22:40, στον Alpha με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Μετά την σύλληψη της Ιουλίας για απαγωγή, ακολουθεί η ανάκρισή της. Εκείνη, δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι συνεργοί της. Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Μετά από μια κρυφή συμφωνία με την Ιουλία, ότι δεν θα τον ξεμπροστιάσει, αλλά θα δει το παιδί, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό, για να την κλείσει όμως και πάλι ο Γιωργίκης στο υπόγειο. Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση. Ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας.

Η Φιλιώ, μετά την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη. Η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου κάποια νέα, που θα ταράξουν την Κατερίνη. Η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη συμπεριφορά της σχετικά με τον Άλκη. Μάνα και κόρη συγκρούονται γι΄αυτόν, και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο

Στάσα: «Η κόρη μου δεν θα ‘κανε ποτέ κακό στο παιδί της»

Ιουλία: «Νομίζεις ότι μπορείς να αγοράσεις τα πάντα με τα λεφτά σου;»

Γιωργίκης: «Μετά τη Χάδω, η Δέσπω δίνει τις εντολές κι εσύ τις υπακούς»

Ιουλία: «Γι’ αυτό το έκανα, για να μην ξεχάσεις ποτέ την πρώτη σου γυναίκα»

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primavisione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Χριστίνα Μαξούρη, Λίλλυ Μελεμέ, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Ηλίας Βαλάσης, Ευτυχία Μελή, Δημήτρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Θοδωρής Σκυφτούλης, Πέτρος Ιωάννου, Γεωργία Συφιανού. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Related posts

«Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η «ιστορία» τελειώνει», αποκαλύπτει στενός φίλος του Βασίλη Καρρά

timesadmin

Παναγιώτης Στάθης: Άγνωστες στιγμές από τις δικές που κάλυψε – «Εκείνη των Σατανιστών ήταν η πιο συγκλονιστική που έχω ζήσει»

protothema.gr

Αλεξανδρής για remake του «Λόγω Τιμής»: «Δεν πήγε καθόλου καλά… Είναι από αυτά που μας ξάφνιασαν»

timesadmin

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Τα 18 χρόνια διαφορά με τη γυναίκα του και η δικαστική διαμάχη για τη Λάμψη

timesadmin

Ο Σκαραβαίος: Μια σοπράνο της Λυρικής βρίσκεται νεκρή στο καμαρίνι της – Ήταν ατύχημα ή δολοφονία;

timesadmin

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Με μαγιό από κοχύλια ποζάρει σε νέες φωτογραφίες από τη Μύκονο

timesadmin